Poznáte zákutia Slovenska? Podeľte sa o ne

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: Shell

BRATISLAVA 23. júla (WBN/PR) – Spoločnosť Shell hľadá počas letných mesiacov tie slovenské cesty, po ktorých jazdíte najradšej. Do konca augusta sa môžu slovenskí motoristi zapojiť do projektu Parádna jazda.

Leto je neodmysliteľne spojené so zážitkami a cestovaním. Pôsobivá krajina, ale aj tunely, mosty, či prejazdy cez horské sedlá sú nekonečnou inšpiráciou. Projekt Parádna jazda, podporovaný výkonnými palivami Shell V-Power Nitro+, má ľudí motivovať, aby sa s ostatnými podelili o svoje najkrajšie cesty na Slovensku.

„Každý z nás má obľúbený úsek, o ktorom vie, že ho na ceste čaká. Parádna jazda hovorí o zážitku z cestovania autom, ktorého dôležitým predpokladom je na začiatku aj správna voľba paliva. Naše výkonné palivá Shell V-Power Nitro+, sprevádzajúci celý projekt, dajú krásnej ceste ešte výraznejší rozmer,“ hovorí Petr Šindler, manažér komunikácie SHELL Slovakia.

Tipy na zaujímavé cesty autom stačí poslať do konca augusta prostredníctvom diskusie pod článkami na stránke Čas.sk/Shell alebo zaslaním na email shell@seesame.com. Ešte jednoduchší spôsob je zdieľať tip alebo fotografiu obľúbenej cesty cez Facebook, Twitter alebo Instagram s hashtagom #paradnajazda.

Každý tip sa zaradí do žrebovania. Na šťastlivcov čaká štyridsať 20 € kariet na výkonné palivá Shell V-Power Nitro+ a niektorá z hlavných cien: jazda na pretekárskom okruhu alebo off-roade.

Na konci septembra vyberie porota spomedzi tipov tie, ktoré najlepšie ukazujú motoristické zaujímavosti Slovenska. Porotu okrem iných tvoria talentovaní pretekári Richard Gonda a Veronika Vanyová, športový fotograf Martin Trenkler, lyžiar Adam Žampa, manažér Zelenej vlny RTVS Ľuboš Kasala aj riaditeľ oddelenia bezpečnosti cestnej premávky BECEP Milan Troška. Desať najkrajších ciest predstaví na konci septembra stránka Shell.sk.

Do projektu Parádna jazda sa zapájajú aj dopravní spravodajcovia Zelenej vlny RTVS.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Adam ŽampaRichard Gonda
Firmy a inštitúcie Shell Slovakia, s.r.o.