Nová ŠKODA Fabia: Miláčik Slovákov v novom, modernom dizajne

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: ŠKODA

BRATISLAVA 23. júla (WBN/PR) – Moderná, dynamická a emocionálna. Tak vychádza nová ŠKODA Fabia na pomyselné prehliadkové mólo súťaže automobilovej elegancie.

Prvá dizajnová skica odhaľuje mladý, svieži malý rodinný automobil, z ktorého vyžarujú typické gény a nezameniteľný charakter značky ŠKODA. Mladoboleslavskí dizajnéri touto novinkou po prvýkrát uviedli do výroby dizajnové prvky, ktoré odkazujú nielen na štúdiu VisionC, ale aj na vozidlá tímu ŠKODA Motorsport. Z novej generácie modelu ŠKODA Fabia vyžaruje väčšia dynamika, vášeň a emócie.

Úplne nový, podstatne ostrejší vzhľad vsádza na kryštalické tvary, ostré línie a maximálnu precíznosť. Hatchback sa vyznačuje vyváženými a pevnými proporciami. V porovnaní s predchodcom je nová Fabia o deväť centimetrov širšia a o tri centimetre nižšia. V treťom vydaní sa malá rodinná ŠKODA navyše dočká úplne nového a všestranne individualizovateľného konceptu interiéru. S kompletne novo vyvinutým radom Fabia pokračuje automobilka v najväčšej modelovej ofenzíve v histórii a opäť dokazuje silu značky ŠKODA.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Škoda Auto