DKV aplikácia ukazuje ceny palív aj v lokálnych menách

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: DKV Euro Service

BRATISLAVA 9. septembra (WBN/PR) – Spoločnosť DKV Euro Service spustila vylepšenú verziu svojej bezplatnej aplikácie, vďaka ktorej môžu majitelia smartfónov s operačnými systémami iOS a Android porovnávať ceny palív na čerpacích staniciach DKV v zadanom okruhu v celej Európe. Najnovšie sa ceny pohonných hmôt v dôležitých tranzitných krajinách dajú zobraziť napríklad v českých korunách, bulharských levoch, rumunských leu či maďarských forintoch. Užívatelia môžu zároveň využívať nový informačný servis.

DKV aplikácia sa stáva obľúbeným nástrojom množstva dopravcov, o čom svedčí stále rastúci počet užívateľov. Výberom vhodnej čerpacej stanice možno ušetriť značné finančné prostriedky. V Českej republike napríklad dosahujú rozdiely v cenách medzi jednotlivými stanicami až 5 českých korún, čiže 18 centov na liter nafty, na Slovensku dokonca až 30 centov,“ hovorí Ondřej Pavlík, výkonný riaditeľ českej a slovenskej pobočky DKV Euro Service.

V prvom štvrťroku tohto roku sa mesačný počet užívateľov vyšplhal na 11 000. Aplikácia je od začiatku roku dostupná v ôsmich jazykových verziách: češtine, nemčine, angličtine, francúzštine, taliančine, holandčine, poľštine a rumunčine. Užívatelia si môžu pre vlastné vyhľadávanie nastaviť početné špecifické parametre pre filtrovanie ponuky čerpacích staníc, ako napríklad nepretržitú prevádzku, vysokoprietokové výdajné stojany, reštaurácie a mnoho ďalších parametrov. Často navštevované stanice DKV, nastavenie filtrov alebo dokonca kompletné výsledky vyhľadávania si možno jednoducho uložiť medzi obľúbené položky a kedykoľvek ich zobraziť.

DKV Euro Service: líder v oblasti logistiky a cestnej dopravy

DKV EURO SERVICE GmbH + Co. KG je jednou z vedúcich servisných spoločností v oblastiach logistiky a cestnej prepravy, ktorá už od roku 1934 ponúka profesionálom v doprave nespočetné množstvo služieb zameraných na optimalizáciu nákladov a efektívne riadenie vozových parkov na európskych cestách. Medzi ne patria napríklad bezhotovostné platby za produkty a služby u 54 000 obchodníkov so širokým portfóliom ponúkaných značiek, a tiež služby jednorazovej úhrady mýta alebo vrátenie dane z pridanej hodnoty a spotrebnej dane.

DKV Euro Service je súčasťou DKV MOBILITY SERVICES Group. Skupina je zastúpená v 42 krajinách, zamestnáva vyše 700 pracovníkov po celej Európe a v roku 2013 dosiahla obrat 5,5 miliárd eur. V minulom roku bolo v obehu približne 2,5 miliónov servisných kariet DKV a palubných jednotiek u viac ako 120 000 zákazníkov. V rovnakom roku bola karta DKV už po desiatykrát za sebou vyhlásená „Najlepšou značkou“ v kategórii palivových a servisných kariet.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie DKV Euro Service