Legendárna Mototechna prichádza na Slovensko

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Bez názvu
Mnohonásobný víťaz rallye Paríž-Dakar Karel Loprais sa stal tvárou oživenej Mototechny. Foto: Mototechna

BRATISLAVA 17. januára (WBN/PR) – Dnes bola v Bratislave otvorená prvá slovenská pobočka Mototechny. Mototechna predáva zánovné vozidlá so zárukou výrobcu, ponúka servisné služby, predaj náhradných dielov a možnosť využitia finančných produktov na nákup vozidla. Značku Mototechna uvádza na slovenský trh spoločnosť AAA AUTO. Slovenská Mototechna nadväzuje na úspešný štart Mototechny v Českej republike, ktorá za prvý štvrťrok predala už 350 vozidiel.

V prvej fáze ponúka Mototechna na Slovensku 150 zánovných vozidiel. Tie budú k dispozícii postupne všade tam, kde má pobočku AAA AUTO. Po Bratislave budú nasledovať pobočky Mototechny v Žiline, Nitre, Košiciach a v ďalších dvoch mestách podľa aktuálnej situácie na trhu,“ uviedla generálna riaditeľka AAA AUTO Karolína Topolová. Mototechna bude ponúkať zánovné vozidlá, spravidla tzv. referenčné, najviac 2-ročné s nájazdom do 30-tisíc kilometrov, väčšinou s minimálne dvojročnou zárukou.

Cieľom AAA AUTO je zjednotiť pod značkou Mototechna, ktorá má viac než 60-ročnú históriu, predaj zánovných vozidiel a servisnú činnosť. „Veríme, že Mototechna má medzi ľuďmi stále dobré meno. Chceme nadviazať na jej tradíciu, na to, čo robila dobre,“ uviedla pri znovuuvedení značky na trh Topolová.

AAA AUTO zároveň rozšíri sieť pobočiek Mototechny v Českej republike. „V blízkom čase sa ponuka Mototechny objaví v Brne, Zlíne, Českých Budejoviciach, Plzni, Sokolove, Ústí nad Labem, Kolíne a Olomouci,“ dodala Topolová. V súčasnosti už Mototechna funguje v Prahe a v Kladne.

Opätovný vstup Mototechny na slovenský trh v Bratislave podporil svojím menom mnohonásobný víťaz rallye Paríž-Dakar Karel Loprais. „Bol som veľmi potešený ponukou stať sa tvárou Mototechny, ktorá vo mne zanechala veľa nostalgických spomienok na motorizmus pred rokom 1989. Nová Mototechna dobre odštartovala v Česku a aj na Slovensku ju určite čaká úspešná budúcnosť,“ komentoval Loprais oživenie legendárnej značky.

Medzi svoje novodobé výhody Mototechna zaradila hlavne rýchly servis pre zákazníkov, ktorí, na rozdiel od minulosti, už nebudú musieť čakať na vybrané vozidlo. „Autá z Mototechny sú navyše oproti ponuke predajcov nových automobilov výrazne lacnejšie. Ako je všeobecne známe, nákupom jazdeného vozidla je možné ušetriť až 30 až 50 % z ceny oproti novému autu,“ zdôraznila Topolová. „K zostávajúcej záruke od výrobcu poskytujeme ešte dvojročnú garanciu mechanického stavu a elektrických porúch. Tiež garantujeme možnosť spätného odkúpenia vozidiel zakúpených v Mototechne,“ dodala.

Bratislavská Mototechna ponúka všetky bežné služby autosalónov, akými sú výkup vozidiel na protiúčet, poskytovanie finančných produktov na nákup vozidla, poistenie, služby servisu, predaj náhradných dielov, asistenčné služby a do budúcnosti aj požičovňu automobilov. „Zákazníci Mototechny budú mať na servisné služby až 10 % zľavu,“ dodala Topolová.

Viac informácií nájdete na https://www.mototechna.sk/. Telefonická linka do Mototechny je 02/68 268 029

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie AAA AutoMototechna