Finále ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 vyvrcholí v Slovenskom raji

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 - Marikovská dolina Foto: ŠKODA AUTO Slovensko s.r.o.

BRATISLAVA 2. septembra (WBN/PR) – Séria najvýznamnejších pretekov horských bicyklov na Slovensku ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 už tento víkend spozná celkových víťazov. Finálne podujatie ŠKODA Slovenský raj ponúkne v horskom pásme v oblasti Spiša jedinečné zážitky priaznivcom horskej cyklistiky všetkých vekových kategórií. Každý účastník dostane štartovací balíček s cyklo ponožkami ŠKODA. Hlavnou cenou v tombole je originálny horský bicykel ŠKODA MTB 29+. Cyklomaratón sa uskutoční v sobotu 5. septembra od 9:30 hod.

ŠKODA Slovenský raj je šiestym a záverečným podujatím série ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015. Trasa horského cyklomaratónu vedie oblasťou Slovenského raja a ponúkne náročné stúpania aj zjazdy. Trať povedie cez severnú časť Slovenského raja, okolím Hrabušíc – Podlesku. Účastníci si tak budú môcť otestovať svoje sily na rôznych povrchoch, od štrku, kameňa, cez spevnené cesty až po lesné chodníky.

Veľké finálne tohtoročnej ŠKODA BIKE OPEN TOUR je predo dvermi a už teraz sme zvedaví na celkových víťazov jednotlivých kategórií. Srdečne pozývam všetkých fanúšikov horskej cyklistiky na spoločné veľké finále do jednej z najkrajších prírodných oblastí našej krajiny,“ hovorí Ing. Karel Sklenář, konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Štart pretekov v jednotlivých kategóriách sa začína už o 09:30 hod. Po skončení pretekov bude nasledovať slávnostné vyhlásenie výsledkov a dekorovanie víťazov. Nebude chýbať ani atraktívne žrebovanie tomboly s možnosťou vyhrať originálny MTB bicykel ŠKODA. Každý účastník získa štartovný balíček s cyklo ponožkami ŠKODA.

Tvárou ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015 je Karel Hartl, minuloročný celkový víťaz série. Za volantom nového modelu ŠKODA Fabia Combi reprezentuje značku ŠKODA a celú tohtoročnú sériu. Oficiálnym garantom série je Slovenský zväz cyklistiky a projekt podporil aj trojnásobný majster sveta v časovke Peter Velits. Bližšie informácie nájdu fanúšikovia horskej cyklistiky na stránke www.skoda-bike-open-tour.sk, prostredníctvom ktorej sa môžu na preteky série registrovať.

Cyklistika je jedným z pilierov sponzoringovej stratégie spoločnosti ŠKODA AUTO. Okrem iného je už od roku 2004 oficiálnym partnerom, dodávateľom oficiálneho vozidla a oficiálnym partnerom bieleho dresu legendárnej Tour de France. Od roku 2015 ŠKODA mení partnerstvo bieleho dresu za partnerstvo prestížneho zeleného dresu. Novým oficiálnym partnerom zeleného dresu pre najlepších špurtérov bude od tohto roku aj na pretekoch okolo Španielska La Vuelta, ktoré podporuje od roku 2011.

ŠKODA AUTO je aktívna v podpore cyklistiky aj na národnej úrovni. Na Slovensku je partnerom prestížnych cyklistických pretekov Okolo Slovenska. Okrem toho je partnerom najväčšej cyklistickej charitatívnej akcie na Slovensku – Cez Slovensko na bicykli za 5 dní. Spoločnosť ŠKODA AUTO Slovensko je zároveň už šiesty rok hrdým partnerom Petra Velitsa, trojnásobného majstra sveta v časovke družstiev a jedného z najúspešnejších cyklistov v histórii Slovenska.

ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2015

Kalendár podujatí

18.4.2015 ŠKODA Svätojurský MTB maratón

16.5.2015 ŠKODA Maratón Marikovskou dolinou

20.6.2015 AUTHOR ŠKODA Bikemaratón Súľovské skaly

25.7.2015 ŠKODA STUPAVA TROPHY

15.8.2015 ŠKODA Horal MTB maratón

5.9.2015 ŠKODA Slovenský raj

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Škoda Auto