Ďalší svetový kuchár prichádza na Slovensko

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Dragan Miljkovic
Dragan Miljkovic

BRATISLAVA 28. septembra (WBN/PR) – Camouflage restaurant je prvou na Slovensku, ktorá pre vás pripravilla projekt zážitkovej gastronómie svetovej úrovne. V roku 2007 vám svoje umenie predstavili charizmatický Pavel Pospíšil a temperamentný Alfonso Alés. Rok 2008 sa niesol v znamení ženskosti a francúzskej noblesy. Varila pre vás talianska šéfkuchárka Sonia Visman a exkluzívny šéfkuchár Jean-Luc Rocha Serralheiro.

Aj tento rok pokračuje Camouflage restaurant a vinárstvo ELESKO v projekte World Chefs a opäť prináša do Bratislavy jedinečný kulinársky zážitok. Spoznajte spolu s nami rakúskeho kuchára Dragana Miljkovica, ktorý je známy tým, že pôsobil v reštauráciach ocenených Michelinovymi hviezdami, napríklad v reštaurácii Hangar 7. V súčasnosti šéfuje rešturácii Schloss Aigen, ktorá patrí medzi jednu z najlepších v Salzburgu a, samozrejme, aj najznámejších svojou kuchyňou. Prevláda tu dlhá tradícia a skvelá regionálna kuchyňa s produktami na špičkovej úrovni.

V dňoch 29. 9. a 30. 9. 2010 hostí v jeho podaní čaká toto skvostné tasting menu:

INTERPRETÁCIA

/ PARADAJKA / / MUŠLE SV. JAKUBA / / ĽADOVÁ BAZALKA/

*

SAUTERNS S MORSKÝM JAZYKOM

/ BIELA BROSKYŇA / / CITRUS/ / MANDLE /

*

ŠTRÚDĽA Z HUSACEJ PEČENE FOIE GRAS A HOLUBA

/ LIESKOVÝ ORECH / / TOPINAMBURY/ / KARAMEL /

*

POMALY PEČENÉ TOURNERDOS Z HOVÄDZEJ SVIEČKOVICE

/ZELER/ ÚDENÝ TEĽACÍ ŠPIK/ /ZELENÉ PARADAJKY/

*

SORBET Z KEFÍRU

/ RED BULL / / CITRÓN /

*

PAVÉ Z ČOKOLÁDY Z ARAQUANIL

/ MANGO / / CRÈME BRÛLÉE /

*

K tasting menu bude podávané víno ELESKO zdarma.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať