Meszároš a Kopecký možno vymenia NHL za Európu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Tomáš Kopecký
Tomáš Kopecký už zrejme góly v NHL strieľať nebude a zakotví v KHL alebo niektorej z euróspkych líg. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 8. októbra (WebNoviny.sk) – Skúsení slovenskí hokejisti Andrej Meszároš a Tomáš Kopecký po neúspešných skúškach v kluboch NHL asi vymenia zámorie za pôsobenie v Európe. „Je to pravdepodobné. Nepredbiehal by som však, rokovania stále prebiehajú,“ referoval agent oboch hráčov Vladimír Vůjtek mladší.

Obranca Meszároš sa po desiatich sezónach v kanadsko-americkej profilige v lete usiloval o zmluvu v tíme Colorado Avalanche. Pravdepodobne aj vinou zranenia neuspel a zatiaľ nevie, kde bude pôsobiť. Dvadsaťdeväťročný rodák z Považskej Bystrice hral naposledy za Buffalo, predtým aj za Boston, Philadelphiu, Tampu Bay a Ottawu. „Domov sa vrátil s menším zdravotným problémom. Bol na vyšetrení magnetickou rezonanciou a mal by si na pár dní oddýchnuť. Potom začne trénovať a odhadujem, že najneskôr počas novembrového asociačného termínu by niekde mohol začať hrať. V jeho prípade sme v kontakte s viacerými klubmi z rôznych súťaží,“ poznamenal Vůjtek na Meszárošovu adresu, ktorý by mohol zakotviť v ruskej KHL či švajčiarskej NLA.

O štyri roky starší Trenčan Tomáš Kopecký je zdravý a pripravený naskočiť do súťažného diania okamžite. „Zatiaľ trénuje doma a jeho situáciu riešime. Môže sa stať, že dočasne pomôže aj trenčianskej Dukle. Záleží len na ňom, či bude chcieť hrať a pôjde do rizika s možným zranením, alebo počká a bude len trénovať,“ povedal agent. Vyjadrenia Vladimíra Vůjtka mladšieho pochádzajú z portálu hokej.cz.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Andrej MeszárošTomáš KopeckýVladimír Vůjtek