V Bratislave sa strieľalo, zomreli dvaja ľudia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Polícia
Foto: Shutterstock

BRATISLAVA 16. decembra (WebNoviny.sk) – Piatkovú streľbu v lukratívnej časti bratislavského Starého Mesta, ktorá si vyžiadala život ženy a muža vyšetruje Národná kriminálna agentúra (NAKA), pre agentúru SITA to potvrdil hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka. NAKA sa prípadom zaoberá pre podozrenie z úkladnej vraždy. „V súčasnosti policajti Národnej kriminálnej agentúry vykonávajú potrebné procesné úkony a ďalšie informácie k prípadu bude možné poskytnúť až v priebehu budúceho týždňa,“ dodal pre SITA Michal Slivka.

Polícia v piatok 15. januára pred 18:00 prijala oznámenie, že na Mozartovej ulici v Bratislave došlo k streľbe. Po príchode na miesto činu hliadka zistila, že sa tam nachádzajú mŕtvy muž a mŕtva žena, ktorí podľa vyjadrenia ohliadajúceho lekára na mieste podľahli strelným poraneniam, SITA o tom v piatok večer informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Podľa medializovaných informácií, 37-ročný Štefan po hádke zastrelil 45-ročnú Dagmaru na schodoch bytovky na roku ulíc Mozartova a Bartóková. Následne obrátil zbraň proti sebe a spáchal samovraždu. Údajne nešlo o prvú ostrú hádku páru a Dagmara vraj na polícii aj oznámila, že sa jej Štefan vyhráža.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať