Brat Céline Dion zomiera na rovnakú rakovinu ako jej manžel

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Céline Dion
Céline Dion Foto: SITA/AP

MONTREAL 16. januára (WebNoviny.sk) – Brat popovej speváčky Céline Dion má rakovinu a nezostáva mu už veľa života. Uviedla to speváčkina hovorkyňa Kim Jakwerthová, ktorá tak potvrdila medializované správy o 59-ročnom bratovi Danielovi Dionovi. Celá speváčkina rodina, vrátane 89-ročnej matky, je teraz pri posteli chorého, ktorý má rakovinu mozgu, hrdla a jazyka v terminálnom štádiu. Podľa Jakwerthovej smrť môže nastať prakticky kedykoľvek.

Samotná Céline Dion pri bratovi v Montreale nie je, ale je v Las Vegas, kde vo štvrtok na rovnaký druh rakoviny zomrel jej 73-ročný manžel René Angélil. Jeho pohreb sa uskutoční na budúci piatok v bazilike Notre Dame v Montréale, kde pár v roku 1994 uzavrel manželstvo. Poďakovanie za Angélilov život sa bude konať aj 3. februára v Caesars Palace Colosseum v Las Vegas, kde Céline Dion už roky uvádza svoje koncerty.

Angélil stál pri zrode hviezdnej speváckej kariéry Céline Dion po tom, ako si vypočul pieseň, ktorú v roku 1981 vtedy 12-ročná speváčka zložila spolu s matkou a bratom. Pracovná verzia piesne zaujala už vtedy uznávaného agenta a manažéra natoľko, že založil svoj dom, aby mohol financovať nahrávanie Célininho debutového albumu. Dvojica sa zosobášila v roku 1994.

Dionová a Angélil majú tri deti, Reného Charlesa, ktorý sa narodil v roku 2001, ako aj dvojčatá – Eddyho a Nelsona, ktoré prišli na svet v roku 2010. Angélil po sebe zanechal ešte syna a dcéru z predchádzajúceho manželstva.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Céline Dion