Prekvapte ho hodinkami!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Hodinky

BRATISLAVA 1. februára 2016 (WBN/PR) – Nosí váš priateľ alebo manžel hodinky? Ak áno, potešte ho aj na Valentína módnym hodinkovým kúskom. Ak nie, možno ešte nedostal to „pravé hodinkové“. Nezúfajte, pomôžeme vám ho vybrať!

Jednoduché, ale elegantné. Proste Hilfigerky.

Tommy Hilfiger je v oblasti módy nenápadný, no zato veľmi elegantný a šik. Neexperimentuje s tvarmi alebo s bláznivými farbami, drží si svoj štýl, jednoduchosť, amerického ducha. Aj v hodinkách je rovnaký. Nepúšťa sa do extrémov a napriek tomu ho milujú mladšie i staršie ročníky z celého sveta.

Foto: timestore.sk

Pánske Hilfiger hodinky vyberajú skôr tmavé odtiene farieb. Majú radi hnedú, bielu, sivú či čiernu. Neobchádzajú však nové trendy a lemovanie ciferníka nájdeme aj v populárnej farbe ružového zlata (nebojte sa, výsledný efekt nevyzerá žensky, práve naopak!). Hilfiger robí hodinky pre nenáročných, ale zato trendy pánov. Pánov, ktorí sa radi páčia, i keď to neradi priznávajú. Pri výbere stavte na jednoduchosť a originalitu zároveň. Zvoľte hodinky s chronografom, v ktorom je nenápadne zakomponované meno značky, prípadne vyberte ciferník, ktorý netradične vynechal nepárne čísla. Práve v týchto maličkostiach sa skrýva čaro hodiniek Hilfiger.

Odvážne a zároveň netradičné hodinky, to je Diesel.

Pánske Diesel hodinky sa radia k odvážnym a preto ich preferujú skôr mladšie ročníky. Diesel je o móde a značkovosti. Ak si váš drahý potrpí na vychytávky, stane sa pre neho Valentín s týmito hodinkami najkrajším sviatkom roka.

Foto: timestore.sk

Práve vzhľad, ktorý nie je tuctový, dáva Dieselkám punc originality. Nájdete klasické kožené remienky, ale tiež plastové či oceľové. Ak by ste však hľadali skutočne top edíciu, zamerajte sa na ciferník, pretože práve ten tvorí gro Diesel dizajnu. Netradičné podfarbenia, vynechanie číslic či prepracovaná grafika chronografu vyzerá na pánskej ruke viac ako dobre. Poniektoré ciferníky vyzerajú skutočne ako malé technické hračky. Diesel hodinky si vyžadujú náročného nositeľa, pretože aj ich materiál a prepracovanie je zložité. V tomto prípade, rovnako ako v prípade Hilfiger hodiniek, neplatíte len za značku, ale aj za kvalitu. I keď sú obe firmy zafixované v očiach zákazníkov ako módne, veľa investujú aj do samotných strojčekov, materiálov, pridaných funkcií či sklíčok, ktoré chránia celý ciferník.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia