Datacentrovú UPS-ku môžu mať firmy u seba už do 7 dní

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia

BRATISLAVA 2. februára (WBN/PR) – Spoločnosť Schneider Electric oznámila skrátenie dodacej lehoty pri trojfázových zdrojoch nepretržitého napájania Galaxy™ VM. Rýchlejší čas dodania znamená zásadné skrátenie doby nasadenia UPS a vyššiu efektivitu na strane zákazníka.

„So skráteným časom dodania môžu naši zákazníci a partneri počítať s našimi UPS rýchlejšie a tým zaručiť bezpečné a efektívne dodávky energie,“ hovorí Gael Souchet, hlavný produktový manažér spoločnosti Schneider Electric.

Zdroje nepretržitého napájania Galaxy VM sú určené pre dátové centrá, podnikové infraštruktúry a menšie priemyselné aplikácie. Sú jednoducho nastaviteľné a jednoducho sa inštalujú do existujúcej infraštruktúry. Zdroj je postavený na architektúre 1MVA. V móde ECOnversion™ ma nižšiu spotrebu energie pri zachovaní rýchleho štartu a nábehu do plnej prevádzky, vďaka čomu je možné zdroj nasadiť aj v kritických častiach infraštruktúry. Kompaktné UPS spĺňajú nároky potrebné pri zapojení do sietí smart grid. Ponúka dva spôsoby skladovania energie – tradičný a modulárny. To umožňuje prevádzkovateľom flexibilne prispôsobovať ich fungovanie svojim aktuálnym potrebám.

Schneider Electric

Spoločnosť pôsobí ako globálny špecialista na energetický manažment vo viac než 100 krajinách sveta. Schneider Electric ponúka integrované riešenia naprieč trhovými segmentmi vrátane vedúcej pozície v energetike a infraštruktúre, priemysle, stavebníctve, dátových centrách a v rezidenčnej sfére. Pri zameraní sa na to, aby energia bola bezpečná, spoľahlivá, efektívna, produktívna a zelená, viac ako 170 000 zamestnancov spoločnosti dosiahlo v roku 2014 tržbu 25 miliárd eur, a to prostredníctvom aktívneho záväzku pomáhať jednotlivcom a organizáciám, aby vyťažili čo najviac zo svojej energie. www.schneider-electric.com

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Schneider Electric