Justin Bieber vystúpi na udeľovaní Grammy spolu s Jack Ü

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Justin bieber
Spevák Justin Bieber. Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 4. februára (WebNoviny.sk) – Kanadský spevák Justin Bieber sa predstaví na 58. ročníku odovzdávania cien Grammy, ktoré sa uskutoční v pondelok 15. februára v losangeleskom Staples Center, spolu s projektom Jack Ü, ktorý tvoria Diplo a Skrillex.

Interpreti predvedú spoločnú skladbu Where Are Ü Now, ktorá je zároveň nominovaná v kategórii Najlepšia tanečná nahrávka. Pridali sa tak k už skôr zverejneným vystupujúcim, ktorými sú Adele, Lady Gaga, Ellie Goulding, Andra Day, Carrie Underwood, Kendrick Lamar, Pittbull, The Weeknd, James Bay, Sam Hunt či Little Big Town. Moderátorom bude piaty raz po sebe rapper a herec LL Cool J.

Duo

Jack Ü

sa sformovalo v roku 2013. Tridsaťsedemročný Diplo, vlastným menom Thomas Wesley Pentz, má na konte kompiláciu Decent Work For Decent Pay (2009) i nahrávky ako Florida (2004) a Random White Dude Be Everywhere (2014). Je tiež zakladateľom hudobného projektu Major Lazer. Spolupracoval s Britney Spears, Beyoncé, No Doubt, Usherom či Madonnou. Okrem hudby sa venuje aj neziskovej organizácii Heaps Decent. Dvadsaťosemročný Skrillex, vlastným menom Sonny John Moore, začínal ako spevák v rockovej kapele From First To Last, s ktorou nahral dva albumy. Neskôr sa vydal na sólovú dráhu, pričom vtedy bol známy ako Sonny. Pod týmto menom vydal EP Gypsyhook (2009), potom si zmenil pseudonym na Skrillex a postupne vydal ďalšie EP nahrávky My Name Is Skrillex (2010), Scary Monsters and Nice Sprites (2010), More Monsters and Sprites (2011), Bangarang (2011), Make It Bun Dem After Hours (2012), Leaving (2013) a štúdiovku Recess (2014). Na konte má šesť cien Grammy.

Informácie pochádzajú z webstránky www.rollingstone.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Britney SpearsCarrie UnderwoodEllie GouldingJustin BieberKendrick LamarLady GagaThe Weeknd