SFZ predstavil nové vonkajšie dresy reprezentácie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Nové vonkajšie dresy slovenskej reprezentácie
Vonkajšie dresy modrej farby majú na stranách rukávov aj šortiek pruhy vo svetlejšom odtieni modrej. Foto: facebook.com/PumaFootball

BRATISLAVA 9. februára (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalový zväz (SFZ) s firmou Puma v utorok predstavili nové vonkajšie dresy reprezentácie SR. Tie si zverenci Jána Kozáka oblečú na tohtoročných majstrovstvách Európy vo Francúzsku (10. júna – 10. júla). Prvýkrát v nich Slováci na stretnutie vybehnú 29. marca v prípravnom zápase v Írsku.

Vonkajšie dresy modrej farby majú na stranách rukávov aj šortiek pruhy vo svetlejšom odtieni modrej. Dres má pri krku lem, ktorý je uprostred vykrojený do tvaru malého goliera. Tričko s originálnym dizajnom má po celej dĺžke pruhovaný vzor v dvoch odtieňoch modrej. Slovenský štátny znak je umiestnený na ľavej strane tak, aby bol bližšie k srdcu. Znak SFZ sa nachádza na pravej strane a logo Puma uprostred na hrudi.

Novinka disponuje technológiou, ktorá je strategicky na oboch stranách dresu a pomáha hráčom udržať optimálnu telesnú teplotu. Vo vnútornej časti sú pásy zo špeciálneho materiálu s mikrokapsulami, tie absorbujú prebytočné teplo a v prípade potreby ho uvoľňujú späť do pokožky. Vďaka týmto pásom navyše dresy priliehajú k telu a poskytujú pokožke mikroskopické masáže pre rýchlejší a efektívnejší prísun energie do svalov.

„Sme radi, že národný A-tím SR pôjde na kontinentálny šampionát v našich nových dresoch. Puma je s hrdosťou súčasťou tohto historického momentu v slovenskom futbale. Celému mužstvu prajeme veľa úspechov na letnom záverečnom turnaji,“ povedal globálny riaditeľ spoločnosti pre športový marketing a licencie Johan Adamsson.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie SFZ Slovenský futbalový zväzSlovenská futbalová reprezentácia