Marek Bartánus na Slovakia Cupe skončil, hrozí mu operácia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Marek Bartánus
Kapitán HC Košice Marek Bartánus v súboji so žilinským obrancom Miroslavom Zaťkom počas zápasu 46. kola Tipsport ligy, v ktorom 'vlci' prekvapujúco zvíťazili na ľade 'oceliarov' 3:2. Košice, 7. február 2016. Foto: SITA/Jozef Jarošík

ŽILINA 11. februára (WebNoviny.sk) – Predčasne sa žilinský hokejový turnaj Slovakia Cup skončil pre útočníka Mareka Bartánusa z výberu SR. Dvadsaťosemročný krídelník totiž pre zranenie odstúpil zo štvrtkového duelu proti Bielorusom (2:1 pre domácich).

„Marek dostal náraz zozadu, čo sme v tej rýchlosti ani nepostrehli. Jeho rameno to nevydržalo a má ho ‚vyhodené‘. Čakáme, čo bude. Mrzí ma to, pretože je to silný hráč, ktorý zapadá do našej koncepcie hokejovo aj povahovo. Určite to nebude na pár dní, hrozí mu aj operácia,“ informoval po stretnutí tréner slovenskej reprezentácie Zdeno Cíger na margo hráča HC Košice.

Realizačný tím na situáciu zareagoval pohotovo a na akciu národného mužstva pozval popradského odchovanca Michaela Vandasa, ktorý pôsobí v českých Vítkoviciach. „Hneď po zápase sme ho oslovili, na tento asociačný termín bol napísaný ako náhradník. Čakáme, že sa k nám pridá,“ dodal Cíger.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Marek BartánusZdeno Cíger
Firmy a inštitúcie HC KošiceSlovenská hokejová reprezentácia