Žena tvrdí, že tento recept ju zachránil pred rakovinou

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Žena tvrdí, že tento recept ju zachránil pred rakovinou
Kto nevyskúša, nevie. Foto: pixabay.com

BRATISLAVA 15. februára (WEBNOVINY) – Žena, ktorej meno zostáva neznáme pre verejnosť, žije v Bosne a Hercegovine. Túži pomáhať ostatným a tak zdieľala recept, ktorý jej zachránil život. Ona sa rozhodla pomáhať ostatným pacientom na celom svete, ktorí bojujú s touto chorobou.

Bola jej diagnostikovaná rakovina endokrinného typu a jej stav zašiel do štádia, kedy mala stráviť 3 týždne v nemocnici pripojená k špeciálnym prístrojom. Ako povedala, tento liek jej pomohol prežiť bez chirurgického zákroku alebo chemoterapie. Liek je jednoduchý na prípravu a všetko, čo potrebujete, je zázvor a med. Táto bosnianska žena tvrdí, že tento recept je jediná vec, ktorá jej pomohla vyhrať boj proti rakovine.

Tu je recept :

Dva veľké korene zázvoru ošúpte a nastrúhajte alebo pokrájajte na malé kúsky. Pridajte pol kilogramu medu. Udržujte liek v pohári a užívajte 4 lyžičky počas dňa. Čo by ste mali mať na pamäti je, že nikdy nesmiete používať kovovú lyžičku a vždy používajte plastovú alebo keramickú.

Rakovina je veľmi ťažká a závažná choroba a tak s istotou povedať, že tento liek pomôže každému, nemôže nikto. No keď už je to na zlej ceste, nič nebráni v tom, aby to človek vyskúšal. A možno by bolo dobré s užívaním začať hneď na začiatku vzniku choroby a predísť zbytočným ťažkostiam. Preto, ak budete vedieť o niekom, kto to bude potrebovať, určite je toto dobrý tip, s ktorým môžete niekomu zachrániť život.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie WBN