Zdena Studenková otvárala novú kliniku!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Reprofit

BRATISLAVA 16. februára 2016 (WBN/PR)

JEDNA Z NAJMODERNEJŠÍCH KLINÍK REPRODUKČNEJ MEDICÍNY V STREDNEJ EURÓPE JE OTVORENÁ V BRATISLAVE

V Bratislave je otvorené nové pracovisko kliniky reprodukčnej medicíny ISCARE REPROFIT ako spoločný projekt týchto významných kliník, ktoré sú súčasťou nadnárodnej skupiny FutureLife. Na Slovensku tak ide o najväčšiu a najmodernejšie vybavenú novú kliniku.

Ako ISCARE, tak aj REPROFIT sa stali súčasťou skupiny súkromných zdravotníckych zariadení FutureLife už v roku 2014. Skupina FutureLife zastrešuje najvýznamnejšie kliniky v Českej a Slovenskej republike a jej novým investorom je fond Hartenberg. Otvorenie novej kliniky komentuje MUDr. Marek Koudelka, IVF medicínsky riaditeľ skupiny FutureLife:„Dlhodobá, veľmi úzka a úspešná spolupráca kliniky ISCARE v Bratislave s klinikou REPROFIT International v Brne nás doviedla až do dnešného dňa, keď v Bratislave otvárame naše nové spoločné pracovisko. Táto nová klinika je vybavená tou najmodernejšou technikou, ktorá zodpovedá svetovým štandardom a ponúka tak široké spektrum nových liečebných možností. Našou ambíciou je dosiahnuť až 2000 IVF cyklov ročne.“ MUDr. Marek Koudelka je významný a vyhľadávaný lekár reprodukčnej medicíny v Českej republike, ktorý kliniku REPROFIT International v Brne pred desiatimi rokmi sám zakladal.

„Sme radi, že môžeme slovenským, ale aj zahraničným párom poskytnúť špičkovú starostlivosť. Dúfame, že vďaka vysokej odbornej úrovni medicínskeho personálu, ako aj individuálnemu a profesionálnemu prístupu k našim klientom a pacientom dokážeme, že aj na Slovensku sa dá robiť medicína na špičkovej úrovni“, hovorí MUDr. Oktavian Kuchárik, člen predstavenstva a generálny riaditeľ ISCARE REPROFIT.

Nová klinika reprodukčnej medicíny ISCARE REPROFIT v Bratislave sa nachádza v Apollo Business Centre II. Priestory kliniky na ploche 1500 m2 poskytnú klientom a pacientom nadštandardnú starostlivosť nielen v oblasti reprodukčnej medicíny, ale aj v oblasti gynekológie, urológie a jednodňovej chirurgie. Novinkou je psychologické poradenstvo a služby v oblasti internej medicíny a genetiky.„Našim pacientom chceme vychádzať v ústrety po všetkých možných stránkach. Pre poskytovanie psychologického poradenstva sme sa rozhodli na základe faktu, že ide o intímnu tému, ktorá si žiada výnimočný a vysoko profesionálny prístup,“ hovorí MUDr. Michaela Grossová, PhD., medicínska riaditeľka ISCARE REPROFIT.

Pôvodná klinika ISCARE v Bratislave bola otvorená v roku 1999 ako vôbec prvé IVF centrum na Slovensku. Pod vedením doc. MUDr. Jozefa Válkyho, CSc. za 17 rokov svojej existencie dala život viac ako 3300 deťom.„Sme jedinou klinikou, ktorá má už svoje vnúča. Jedna z našich pacientok, narodená z IVF cyklu, minulý rok otehotnela prirodzenou cestou a porodila zdravého potomka,“ hovorí Mgr. Ana Ivanová, hlavná embryologička ISCARE REPROFIT. Na klinike v súčasnosti pracuje tím špičkových lekárov a embryológov, ktorí sa môžu pochváliť úspešnosťou dosahujúcou európskych parametrov.

FutureLife a.s.

FutureLife združuje súkromné zdravotnícke zariadenia, ktoré sa špecializujú hlavne na starostlivosť o ženu. Pôsobí v odbornostiach gynekológia, asistovaná reprodukcia, gastroenterológia, genetika a ďalších pridružených odboroch. Skupina predstavuje nadnárodnú sieť kliník asistovanej reprodukcie s pobočkami v Českej a Slovenskej republike a Londýne. Investorom skupiny je fond Hartenberg.

www.futurelife.cz

ISCARE, a.s.

www.iscare.sk

REPROFIT International s.r.o.

www.reprofit.cz

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Zdena Studenkova