Takto nám môžu pomôcť kapustné listy!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Takto nám môžu pomôcť kapustné listy!
Vedeli ste o tom? Foto: pinterest.com

BRATISLAVA 20. februára (WEBNOVINY) – Kapustné listy sú podobné ako magnet, pretože vytiahnu choroby z nášho tela. Okrem toho, že sa vo väčšine prípadov využíva na prípravu rôznych druhov jedál, kapusta je tiež veľmi výhodná pre liečenie určitých stavov. Tu sa dozviete, na čo všetko nám môže poslúžiť.

Ak máte poranený členok alebo problémy s opuchmi nôh, zabaľte toto miesto s čerstvými listami kapusty a utiahnite listy s obväzom. Ak chcete dosiahnuť čo najlepšie možné výsledky tejto liečby, odporúča sa spať s týmto obkladom.

Štítna žľaza je mimoriadne dôležitá, pretože jej hormóny pomáhajú rastu, fungovaniu metabolizmu a fungovaniu orgánov v tráviacom systéme. Ak chcete vyliečiť vašu štítnu žľazu a obnoviť tak normálne fungovanie, dajte kapustové listy na krk, kde je umiestnená žľaza. Pokryte listy s obväzom alebo šatkou. Musíte spať s obkladom a môžete ho odstrániť v ranných hodinách.

Ak máte neznesiteľné bolesti hlavy, môžete mať nejaké problémy s očami. Avšak, bolesť hlavy môže byť spojená s nadmerným stresom alebo únavou. Preto použite obklad z čerstvých listov hlúbovej zeleniny na spánkoch a na hornej časti hlavy. Dajte si nejakú čiapku alebo klobúk, aby boli listy na svojom mieste.

Ak ženy majú silnú bolesť kvôli dojčeniu, môžu si priložiť listy z čerstvej kapusty na prsia a bolesť odznie. To možno vykonať počas dňa aj v noci.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie WBN