Obrazom: Čelnú zrážku pri obci Bádice neprežili dvaja ľudia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Čelnú zrážku pri obci Bádice neprežili dvaja mladí ľudia
Dve obete si vyžiadala nehoda, ktorá sa stala v utorok večer pri obci Bádice v okrese Nitra. Dvadsaťpäťročná vodička VW Golf z doposiaľ nezistených príčin prešla do protismeru a zrazila sa s protiidúcou Kia Sorento, v ktorej sa viezla rodina z Nedašoviec. Zrážku neprežil 33-ročný spolujazdec vo VW Golf, mladá vodička zomrela po prevoze do nemocnice. Posádka Kie, 40-ročný vodič, jeho rovnako stará manželka a ich šesťročná dcérka, utrpeli ľahké zranenia. Vodičovi Kie alkohol nezistili, prípadný alkohol u mladej šoférky budú zisťovať pri pitve. Foto: SITA/KR PZ Nitra

BRATISLAVA/NITRA 24. februára (WebNoviny.sk) – Dve obete si vyžiadala nehoda, ktorá sa stala v utorok večer pri obci Bádice v okrese Nitra. Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, 25-ročná vodička VW Golf z doposiaľ nezistených príčin prešla do protismeru a zrazila sa s protiidúcou Kia Sorento, v ktorej sa viezla rodina z Nedašoviec.

Obrazom: Tragická nehoda pri obci Bádice v okrese Nitra

Zrážku neprežil 33-ročný spolujazdec vo VW Golf, mladá vodička zomrela po prevoze do nemocnice. Posádka Kie, 40-ročný vodič, jeho rovnako stará manželka a ich šesťročná dcérka, utrpeli ľahké zranenia. Vodičovi Kie alkohol nezistili, prípadný alkohol u mladej šoférky budú zisťovať pri pitve. Presné okolnosti nehody a mieru zavinenia polícia vyšetruje.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia