Nástupca Johnnyho v remakeu Hriešneho tanca je známy

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Hriešny tanec
Foto: facebook/OfficialDirtyDancing

BRATISLAVA 24. februára (WebNoviny.sk) – V pripravovanom remakeu snímky Hriešny tanec (1987) si tanečného inštruktora Johnnyho Castlea, ktorého v pôvodnej snímke stvárnil Patrick Swayze, zahrá americký herec a tanečník Colt Prattes. Oznámili to tvorcovia titulu. Prattes sa v novinke predstaví po boku Abigail Breslin, ktorú už skôr obsadili do úlohy Baby. Jej matku má stvárniť Debra Messing.

O réžiu trojhodinového filmu spoločnosti Lionsgate TV sa postará Wayne Blair. Scenár pripravila Jessica Sharze. Autorka pôvodného scenára Eleanor Bergstein sa zasa ujala úlohy jednej z výkonných producentiek. Nové spracovanie filmu odvysiela televízia ABC, hoci dátum premiéry zatiaľ nie je známy.

Snímka Hriešny tanec priniesla príbeh mladej Baby, ktorá s rodičmi a sestrou prichádza do hotela na prázdniny. Počas pobytu sa zoznámi s tanečným inštruktorom Johnnym a prežije s ním nielen prvú lásku ale aj premenu na sebavedomú ženu. V obľúbenej romantickej snímke si zahrali Jennifer Grey (Baby) a spomínaný Patrick Swayze (Johnny), pre ktorého titul znamenal zlom v kariére. Skladbe (I’ve Had) The Time Of My Life udelili Oscara v kategórii Najlepšia pôvodná filmová pieseň. V roku 2004 sa do kín dostala snímka Hriešny tanec 2: Havanské noci, ktorej tvorcovia zasadili príbeh na Kubu. Nakrútiť remake Hriešneho tanca sa spoločnosť Lionsgate pokúšala už v roku 2011, no napokon projekt zastavila.

Colt Prattes je známy najmä z videoklipu ku skladbe Try americkej speváčky Pink. S interpretkou v roku 2012 vystúpil na udeľovaniach Grammy a American Music Awards a absolvoval s ňou The Truth About Love Tour. Účinkuje tiež na newyorskom Broadwayi.

Informácie pochádzajú z webových stránok www.deadline.com a www.usmagazine.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Patrick Swayze