Pätica Afgancov vyčíňala v nákupnom centre vo Viedni

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Nôž, vražda, krv
Foto: ilustračné, Shutterstock

VIEDEŇ 25. februára (WebNoviny.sk) – Viedenský Krajinský kriminálny úrad prevzal vyšetrovanie lúpežného prepadnutia, ktorého dejiskom sa v stredu v neskorých večerných hodinách stalo nákupné centrum The Mall v rakúskej metropole.

Piati nožmi ozbrojení útočníci tam požadujúc finančnú hotovosť a mobilné telefóny spôsobili dvom mužom zranenia údermi do hlavy, ďalšieho z poškodených pichli nožom do brušnej oblasti a štvrtej z obetí spôsobili bodné zranenie stehna. Jeden z mužov utrpel ťažké zranenia, nie je však v ohrození života. Informácie priniesol verejnoprávny rakúsky rozhlas ORF.

Páchateľom sa z miesta činu podarilo ujsť, avšak polícia ich v krátkom čase zadržala v Mestskom parku. Jeden z mužov mal pri sebe hračku-pištoľ, nože sa však u nich nenašli. Pätica Afgancov vo veku 15-25 rokov sa počas úteku zbavila zrejme aj odcudzeného mobilného telefónu, ktorý hasiči vytiahli z rieky.

V prípade dvoch poškodených so zraneniami hlavy ide o Iráncov vo veku 29 a 32 rokov, identitu dvoch ďalších poškodených sa zatiaľ nepodarilo zistiť.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia