Rodinná tragédia v USA: Muž zabil svojich príbuzných

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Polícia
Foto: ilustračné, Thinkstock

BELFAIR 27. februára (WebNoviny.sk) – Piati ľudia vrátane páchateľa prišli o život pri streľbe, ku ktorej došlo v piatok v štáte Washington na západnom pobreží USA.

Oznámila to v sobotu agentúra AP s odvolaním sa na miestne úrady. K rodinnej tragédii došlo v zalesnenej oblasti neďaleko mestečka Belfair, len približne 40 kilometrov 25 juhozápadne od Seattlu, metropoly amerického severozápadu. Muž, ktorého totožnosť nebola zverejnená, najskôr zastrelil štyroch členov vlastnej rodiny a napokon aj seba. Jeho vyčíňanie prežilo len 12-ročné dievča, ktoré vzali do nemocnice na pozorovanie.

Strelec sám telefonicky kontaktoval políciu a oznámil jej, čo vykonal. Úrady s ním vyjednávali približne tri hodiny, potom vtrhlo do jeho domu špeciálne zásahové komando a objavilo mŕtve telá obetí. Muž potom vyšiel pred dom a zastrelil sa.

Podľa svedectva susedov v dome býval pár štyridsiatnikov, ktorí spoločne vychovávali tri deti adoptované zo zahraničia, z toho dvoch synov v tínedžerskom veku a jednu dcéru.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia