Gáborík sa vráti ešte pred play-off, verí Lombardi

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Marián Gáborík
Foto: SITA/AP

LOS ANGELES 1. marca (WebNoviny.sk) – Zranenie kolena slovenského hokejistu v službách Los Angeles Kings Mariána Gáboríka si podľa pôvodných odhadov malo vyžiadať 10-12-týždňovú pauzu a návrat na ľad až v rozbehnutom play-off.

Aktuálna prognóza prezidenta a zároveň generálneho manažéra „kráľov“ Deana Lombardiho je o čosi optimistickejšia. V pondelkovom konferenčnom hovore s novinármi Lombardi uviedol, že prijateľnejší scenár návratu 34-ročného rýchleho krídelníka by mohol byť už niekedy uprostred apríla, teda na prahu vyraďovacích bojov, ktoré sa v NHL začnú v týždni od 11. apríla.

„Záleží na dvoch faktoroch – ako rýchlo sa vylieči a ako tvrdo bude na sebe pracovať,“ povedal Lombardi podľa webu lakingsinsider.com.

Čerstvo 34-ročný Gáborík sa ešte v piatok 12. februára zrazil „koleno o koleno“ s Dominicom Moorom z New York Rangers a potom nebol schopný zaťažiť ľavú nohu. Kings ho umiestnili na listinu zranených hráčov. Celkovo naskočil do 54 zápasov ročníka 2015/2016 a pozbieral 22 bodov (12+10).

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Marián Gáborík
Firmy a inštitúcie Los Angeles Kings