Členovia strany SKOK uviedli, kedy skončia v politike

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Juraj Miškov
Juraj Miškov na ustanovujúcom Republikovom sneme Slovenskej občianskej koalície (SKOK!). Košice, 28. marec 2015. Foto: SITA/Jozef Jarošík

BRATISLAVA 2. marca (WebNoviny.sk) – Všetci členovia strany SKOK skončia v politike, ak nevytvoria stotisíc pracovných miest v prípade, že strana bude súčasťou budúcej vlády. Tento verejný záväzok dnes podpísal predseda strany Juraj Miškov. „V ekonomike sme dobrí, sme strana manažérov, analytikov a ekonómov,“ povedal novinárom Miškov.

SKOK podľa Miškova nie je náborom politických funkcionárov, ale tímom manažérov, ktorí chcú pracovať pre Slovensko. Strana má dnes podľa jeho slov zhruba 90-tisíc podporovateľov. „Pevne veríme, že viac ako tých 40- tisíc ľudí ešte presvedčíme, aby sme mohli realizovať náš plán,“ konštatoval Miškov. Pripomenul, že milión voličov je stále nerozhodnutých, čo predstavuje väčšiu skupinu voličov ako má Smer alebo celá pravica dokopy.

Mimoparlamentná opozičná strana neuvažovala, že by z volieb odstúpila a odporučila sympatizantom voliť stranu, ktorá má istotu dostať sa do parlamentu. Miškov 90-tisíc podporovateľov SKOK-u vníma ako záväzok, milión nerozhodnutých voličov podľa neho tvoria ľudia, ktorých tradičné strany nepresvedčili.

Miškov zdôraznil, že na SKOK počas jeho ročného pôsobenia nikto nezaútočil, nespochybnil jeho financovanie, nevylúčil ho z budúcej spolupráce a program strany je vysoko hodnotený odborníkmi. „Celý rok sme tvrdo makali. Precestovali sme tisíce kilometrov, postretávali sme desaťtisíce ľudí. To jediné, po čom túžia, je, aby žili slušný život v slušnej krajine. Dnes tu stojíme pred vami s hlavou hore, hrdí,“ uzavrel Miškov.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Juraj Miškov
Firmy a inštitúcie Slovenská občianska koalícia SKOK!