Video: Subban na nosidlách, Pacioretty si spomenul na Cháru

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
P. K. Subban
Celá situácia vznikla nešťastnou náhodou, keď Alexej Jemelin, ktorý sa ponáhľal vybojovať puk pri mantineli, nechtiac v otočke narazil do hlavy P. K. Subbana a poslal ho na ľad. Montreal, 10. marec 2016. Foto: SITA/AP

MONTREAL 11. marca (WebNoviny.sk) – Hokejisti Montrealu vo štvrtok v NHL zvíťazili nad súpermi z Buffala (3:2), ale ich radosť zatienilo zranenie obrancu P. K. Subbana. Líder defenzívy Canadiens sa 2:26 min pred koncom tretej tretiny zrazil s ruským spoluhráčom Alexejom Jemelinom a výsledkom bol nekontrolovaný pád na ľad a zranenie krku.

Subban v bolestiach odhodil rukavice a ležiac na ľade strávil približne 8 minút, kým ho naložili na nosidlá a transportovali do nemocnice na vyšetrenie. Odtiaľ prišla pozitívna správa, že hokejista môže normálne hýbať končatinami.

Celá situácia vznikla nešťastnou náhodou, keď Jemelin, ktorý sa ponáhľal vybojovať puk pri mantineli, nechtiac v otočke narazil do Subbanovej hlavy a poslal ho na ľad. Dvadsaťšesťročný Subban mal v tejto sezóne v 68 zápasoch na konte 51 bodov za 6 gólov a 45 asistencií. „Bolo desivé vidieť toľko lekárov a členov tímu na ľade okolo neho. Nikto presne nevedel, čo sa stalo. Bolo takmer nemožné koncentrovať sa potom na koniec zápasu,“ uviedol kapitán Montrealu Max Pacioretty na webe TSN.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Max PaciorettyP. K. Subban
Firmy a inštitúcie Montreal Canadiens