Ide im o kšetfy a moc, naložili Kotlebovci vládnemu zlepencu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Marian Kotleba
Lídrom kandidátky je Marian Kotleba. Foto: SITA/Marián Angelovič

BRATISLAVA 18. marca (WebNoviny.sk) – Nový vládny zlepenec podľa Ľudovej strany Naše Slovensko (ĽS NS) jasne ukázal, že vedenie tzv. štandardných strán sa nikdy nezmení. „Keď sa nedajú zmeniť, tak jediné riešenie je ich vymeniť,“ píše strana vo vyhlásení k dohode na novej vláde.

Podľa strany Mariana Kotlebu vznik novej vlády tvorenej stranami Smer-SD, SNS, Most-Híd a Sieť dokázal, že im ide o kšefty a moc, neexistujú pre nich žiadne hodnoty ani zásady. Pred voľbami si totiž podľa ĽS NS tieto strany navzájom nevedeli prísť na meno a tvárili sa ako politickí oponenti.

Kotlebovci upozorňujú, že Sieť, ktorá si celú kampaň založila na tom, že povedie pravicovú vládu bez Smeru, je dnes príveskom vo vláde vedenej Smerom. „Protislovenská strana Most-Híd ukázala, že charakter naozaj rozhoduje. Strana zložená z ľudí bez charakteru využila hneď prvú príležitosť, aby sa dostala ku korytu. SNS, tzv. národná strana, už v prvom televíznom vystúpení po voľbách prosila Most-Híd, aby ich zobrali do vlády. Opätovne tak vedenie SNS v priebehu dvoch rokov ukázalo, že národná myšlienka je pre nich len výťah do parlamentu, k moci a obchodom,“ uvádza sa vo vyhlásení s tým, že SNS sa najprv v župných voľbách v Banskobystrickom kraji spojila s SMK, teraz sa SNS spojila s Mostom-Híd na celoslovenskej úrovni.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Marian Kotleba
Firmy a inštitúcie Kotleba - Ľudová strana Naše SlovenskoMost-HídSMER-SDSNS Slovenská národná strana