Malokarpatská oblasť sa spojila

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Male karpaty
Foto: Thinkstock

BRATISLAVA 19. marca 2016 (WBN/PR) – 17. marca na valnom zhromaždení Oblastnej organizácie cestovného ruchu Malé Karpaty, ktorá je členom Krajskej organizácie cestovného ruchu Bratislava Region Tourism, včera jej členovia schválili vstup pre nových členov. Malokarpatský región týmto posilnil svoju pozíciu a pokračuje v spoločnom budovaní značky Malé Karpaty už aj s Pezinkom, Budmericami, Slovenským Grobom a s Malokarpatským múzeom.

„Vstupom Pezinka, Budmeríc, Slovenského Grobu a Malokarpatského múzea do OOCR Malé Karpaty sa posilnila pozícia regiónu a je to najmä dobrý signál pre podnikateľov v cestovnom ruchu. Spoločnými silami sa nám aj naďalej darí napĺňať víziu zjednoteného regiónu, ktorý bude svoju bohatú turistickú ponuku stavať koncepčne. Z bohatej spoločnej ponuky regiónu tak budú čerpať turisti domáci aj tí zahraniční,“ vyjadril sa po valnom zhromaždení OOCR Malé Karpaty výkonný riaditeľ KOCR BRT Lukáš Dobrocký.

Oblastná organizácia cestovného ruchu Malé Karpaty na svojom dnešnom valnom zhromaždení schválila vstup nových členov. Valné zhromaždenie vzalo ich prijatie na vedomie a oficiálnou súčasťou OOCR Malé Karpaty sa mesto Pezinok, Budmerice, Slovenský Grob a Malokarpatské múzeum stanú po zaplatení členského a splnení všetkých stanovených podmienok.

Spájanie miest a obcí do oblastných organizácií cestovného ruchu je prínosom pre návštevníkov ale aj pre samotné destinácie, ktoré sú tak pod hlavičkou krajských organizácií cestovného ruchu reprezentované na turistických veľtrhoch doma i v zahraničí. Okrem toho sa jednotliví členovia, teda obce, mestá a ďalšie zapojené organizácie môžu v turistickej ponuke dopĺňať či priamo budovať spoločné ponuky produktov pre návštevníkov.

„Združovaním objektov cestovného ruchu do organizácii sa aj pre región Malokarpatska otvára nová kapitola v oblasti cestovného ruchu,“ uzavrel Lukáš Dobrocký.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať