Dcéra Donalda Trumpa sa stala trojnásobnou matkou

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Ivanka Trump
Ivanka Trump Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 28. marca (WebNoviny.sk) – Americká podnikateľka a bývalá modelka Ivanka Trump je trojnásobnou matkou. Tridsaťštyriročná rodáčka z New Yorku priviedla v nedeľu 27. marca na svet syna, ktorému s manželom Jaredom Kushnerom dali meno Theodore James Kushner.

Šťastná mamička sa o novinku podelila s verejnosťou prostredníctvom sociálnych sietí. „Jared a ja sa cítime neuveriteľne požehnaní za to, že vám môžeme oznámiť príchod Theodorea Jamesa Kushnera,“ napísala, pričom neskôr zverejnila aj fotografiu, na ktorej drží chlapca v náručí. Trump má s manželom aj štvorročnú dcéru Arabellu Rose a dvojročného syna Josepha Fredericka.

Ivanka Trump je absolventkou ekonómie prestížnej obchodnej vysokej školy Wharton School na University of Pennsylvania a v súčasnosti pôsobí ako výkonná viceprezidentka spoločnosti Trump Organization. Jej otcom je miliardár Donald Trump a matkou zas bývalá lyžiarka a modelka českého pôvodu Ivana Trump. S Jaredom Kushnerom, ktorý vlastní týždenník New York Observer, sa začala stretávať v roku 2007. Zosobášili sa 25. októbra 2009.

Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Donald TrumpIvanka Trump