Ekonóm Filko sa asi utopil, minister Kažimír verí v zázrak

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Martin Filko
Meno Martina Filka sa po voľbách spájalo aj s ministerskou stoličkou v zdravotníctve. Foto: SITA/Ján Slovák

BRATISLAVA 28. marca (WebNoviny.sk) – Záchranári stále pátrajú po jednej osobe, ktorá je nezvestná z prevráteného kanoe na Dunaji pri kanoistickom klube v Bratislave. Pre agentúru SITA to v utorok potvrdilo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Bratislave.

Ako v pondelok informovalo operačné stredisko Krajského riaditeľstva HaZZ v Bratislave, záchranárom v pondelok podvečer ohlásili prevrátenie kanoe, vo vode sa nachádzali dve osoby. Na miesto vyslali bratislavské hasičské jednotky s člnmi a potápačskú skupinu. Hasičské jednotky začali s prehľadávaním vodného toku a brehov smerom od mosta Apollo po Vojku. Jednej osobe poskytli zdravotnú starostlivosť, druhá je stále nezvestná.

Martin, moj najblizsi kolega, je nezvestny po tragedii na Dunaji. Chcem&musim verit v zazrak. Martin, vecny optimista, na ne veri. Tak aj ja— Peter Kažimír (@KazimirPeter) 28. marca 2016

Podľa informácií portálu TV Markíza tvnoviny.sk má byť nezvestnou osobou známy slovenský ekonóm, riaditeľ Inštitútu finančnej politiky Martin Filko.

Filko bol počas druhej Ficovej vlády hlavný ekonóm ministerstva financií a riaditeľ Inštitútu finančnej politiky. V rokoch 2008 až 2010 bol poradcom vtedajšieho ministra financií Jána Počiatka, neskôr bol aj poradcom premiérky Ivety Radičovej a jeho meno sa po voľbách spájalo aj s ministerskou stoličkou v zdravotníctve, dodal portál tvnoviny.sk.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Martin FilkoPeter Kažimír