Kuehne+Nagel relokovala sklady do logistického parku v Senci

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Kuehne + Nagel Slovensko

Nový sklad sa nachádza v jednom z najväčších slovenských logistických parkov pri Senci, ktorý ponúka jednoduchý prístup na stredoeurópsky diaľničný systém. Plne vybavený objekt s celkovou rozlohou 6 000 m2 je rozdelený na dve samostatné skladové jednotky. Prvú jednotku tvorí sklad typu cross dock, ktorý je určený pre letecké, námorné a pozemné zásielky. Druhá jednotka je farmaceutický sklad s kontrolovanou teplotou a vlhkosťou na skladovanie liečiv pri teplote 2 – 25 °C, ktorý je certifikovaný podľa všetkých potrebných noriem GDP pre manipuláciu s farmaceutickým tovarom. Dizajn, konštrukcia a prevádzka novej haly navyše spĺňa všetky príslušné normy v oblasti ochrany životného prostredia a trvalej udržateľnosti.

Foto: Kuehne + Nagel Slovensko

„Nový sklad v Senci nám umožní uspokojiť rastúci dopyt po špecializovaných logistických službách. Naši klienti budú profitovať zo špecializovaných riešení a z blízkosti k hlavným diaľniciam, ktorá umožní rýchle dodávky do destinácií v strednej Európe,“ povedal Radoslav Miko, generálny riaditeľ Kuehne + Nagel Slovakia.

Kuehne + Nagel okrem toho presídlila svoju centrálu do kancelárskej budovy Polus Tower 2 blízko centra Bratislavy, kde spoločnosť sústreďuje všetok administratívny personál s cieľom ďalej zlepšovať svoje služby.

O skupine Kuehne + Nagel

Kuehne + Nagel je jednou z popredných svetových logistických spoločností s približne 69.000 zamestnancami, pôsobiaca v 1200 pobočkách vo viac ako 120 krajinách. Za silným trhovým postavením spoločnosti stojí podnikanie v oblastiach námornej a leteckej prepravy, kontraktnej logistiky a pozemných služieb s jasným zameraním na poskytovanie informačných integrovaných logistických riešení. Ďalšie informácie sú k dispozícii na www.kuehne-nagel.com

O spoločnosti Kuehne + Nagel Slovensko

Spoločnosť Kuehne + Nagel Slovensko, ktorá minulý rok oslávila 25. výročie pôsobenia na Slovensku, patrí na špedičnom trhu medzi logistických lídrov. So zastúpením v Bratislave, Košiciach a Senci zamestnáva viac ako 140 logistických špecialistov poskytujúcich služby lokálnym aj medzinárodným klientom. Ponúka komplexné portfólio služieb námornej, leteckej, pozemnej prepravy a kontraktnej logistiky. Ďalšie informácie sú k dispozícii na www.kuehne-nagel.sk .

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia