Nová generácia modelov Škoda Octavia Tour

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Octavia Tour
Octavia Tour Foto: ŠKODA AUTO Slovakia

BRATISLAVA 11. októbra (WBN/PR) – Zákazníci teraz majú so Škodou na viac. V prepracovanej podobe prichádza do predaja druhá generácia jedného z najobľúbenejších modelov značky Škoda za posledné roky – Octavia Tour II. Nový model boduje v porovnaní s prvou generáciou osvieženým dizajnom, novým interiérom a aktualizovanou ponukou výbavy. Nová Octavia Tour II bude v ponuke za bezkonkurenčnú cenu už od 9 990 € pri značkovom financovaní cez VWFS. Octavia Tour II bude rovnako ako jej predchodca ponúkaná vo verzii limuzína a kombi a spĺňa prísnu emisnú normu EU5. Od roku 2004 sa Octavia I predáva ako „Tour“ a predstavuje mimoriadne výhodný model v tomto segmente vozidiel. Octavia prvej generácie si doteraz získala cez 1,4 milióna zákazníkov.

Octavia Tour druhej generácie opäť ponúka prvotriedny pomer ceny a hodnoty. Rozsiahla základná výbava, kvalita a priaznivá cena – táto kombinácia zaistila modelu Octavia Tour prvej generácie miliónový predaj.

Octavia Tour II zaujme rozsiahlou sériovou výbavou. Okrem iného ponúka klimatizáciu s mechanickou reguláciou, centrálne zamykanie s diaľkovým ovládaním, až 4 airbagy, palubný počítač MFA, elektrické ovládanie okien vpredu ako aj elektricky nastaviteľné a vyhrievané vonkajšie spätné zrkadlá. Kombi verzia obsahuje navyše aj strešný nosič a delené a sklopné zadné sedadlo. Slovenskí zákazníci si môžu vybrať z dvoch benzínových agregátov 1,4 MPI 59kW (80k) a 1,6 MPI 75 kW (102k). Obe motorizácie sú v ponuke s manuálnou prevodovkou.

Základná cena modelu Octavia Tour II vo verzii limuzína je 10 990 € a 12 490 € vo verzii kombi. Zákazníci majú teraz možnosť získať Škodu Octavia Tour II za bezkonkurenčnú cenu už od 9 990 € pri využití značkového financovania prostredníctvom Volkswagen finančné služby.

Novú Octavia Tour II je možné si okamžite objednať u autorizovaných predajcov značky Škoda.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Škoda Auto