Štefan Zaťko novým trénerom Dukly Banská Bystrica

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Štefan Zaťko
Foto: SITA/Peter Hudec

BANSKÁ BYSTRICA 8. novembra (WEBNOVINY) – Novým trénerom futbalistov FK Dukla Banská Bystrica sa stal Štefan Zaťko. Túto informáciu potvrdil v pondelok predpoludním pre agentúru SITA športový riadtieľ klubu spod Urpína Rudolf Mažgut. Zaťko nahradí v pozícii šéfa realizačného tímu Dukly Karola Marka, ktorý po piatkovom stretnutí 14. kola Corgoň ligy FK Dukla Banská Bystrica – ŠK Slovan Bratislava odišiel do Baníka Ostrava.

„Nového hlavného kormidelníka nášho mužstva Štefana Zaťka predstavíme hráčom na pondelkovom popoludňajšom tréningu, ktorý sa začne o 14.00 h,“ uviedol R. Mažgút. Podľa jeho slov ďalší členovia realizačného tímu budú známi až po dodatočných rokovaniach.

Zaťko v pondelok popoludní absolvuje už tréning s A-mužstvom Dukly Banská Bystrica a počas nastávajúceho víkendu by už mal sedieť na lavičke „vojakov“ v dueli 16. kola Corgoň ligy v Zlatých Moravciach.

Štefan Zaťko v minulosti pôsobil ako tréner v Novákoch, Púchove, Slovane Bratislava, Čadci, jeho poslednou zastávkou bol Sokol Dolná Ždaňa v II. lige skupina Východ.

Okrem Zaťka sa ako možní nástupcovia Karola Marka v Dukle spomínali aj bývalý tréner slovenskej reprezentácie Ján Kocian či kouč českého tímu Bohemians 1905 Praha Pavel Hoftych.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Ján KocianPavel Hoftych
Firmy a inštitúcie FK Dukla Banská Bystrica