SWAN zatraktívnil ponuku služieb MAX multimedia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bez názvu
Foto: Philips

BRATISLAVA 16. apríla (WBN/PR) – Telekomunikačný operátor SWAN predstavil novú ponuku rezidenčných služieb MAX multimedia. Zákazníkom poskytuje lepšiu orientáciu a väčšiu variabilitu pri výbere balíkov i jednotlivých služieb.

Doterajšie názvy zákazníkovi presne nepovedali, čo má od konkrétneho balíčka očakávať. Nové delenie služieb je jasné a prehľadné. Našim cieľom bolo, aby sa zákazník veľmi rýchlo a jednoducho zorientoval v našej ponuke a vedel si ju porovnať s konkurenciou,“ povedal Jozef Pipek, produktový manažér MAX multimedia.

MAX Multimedia ponúka internetové pripojenie, televíziu a telefónnu linku v jednom balíku už od 14,99 €. Zákazníci si môžu aj samostatne objednať internet, televíziu alebo pevnú telefónnu linku. Nové názvy služieb sú logicky usporiadané od najmenších po najväčšie – Internet S/M/L, TV S/M/L/XL a Komfort 150, resp. Komfort Mobil 40 v prípade telefónnej linky. Internetové služby sú rozdelené podľa rýchlosti pripojenia, digitálna televízia podľa počtu TV kanálov a pevná linka podľa predplatených voľných minút do pevných, resp. mobilných sietí a 0. a I. medzinárodného pásma.

Podobným spôsobom sú rozdelené aj cenovo výhodnejšie balíky služieb. Balíky Duo S a M kombinujú internet a televíziu, cenovo najvýhodnejšie balíky Trio S/M/L/XL zahŕňajú všetky poskytované služby, vrátane telefónnej linky.

Chceli sme ponúknuť ešte lepšie balíky, ako doteraz,“ povedal Pipek na margo nových Duo a Trio balíkov. Cenovo najvýhodnejšiu ponuku je možné získať pri viazanosti na 24 mesiacov.

Digitálna televízia MAX multimedia poskytuje množstvo užitočných funkcií a bohatú programovú skladbu balíkov. Ponuka dostupných staníc sa neustále rozširuje a SWAN automaticky zaraďuje do rastra všetky nové slovenské stanice. „Tým sa odlišujeme od konkurencie,“ povedal Pipek. Neustále rastie aj počet TV staníc, ktoré vysielajú HD obsah. V rámci najmenšieho balíka TV S je v ponuke 5 HD staníc, TV XL ich ponúka až 16.

Vďaka funkciám digitálnej televízie je divák pánom svojho času. TV archív poskytuje prístup k vysielaniu vybraných TV staníc za obdobie posledných 7 dní. Pomocou Nahrávania si môže používateľ uložiť akýkoľvek vysielaný obsah a mať ho k dispozícii, pokiaľ má službu aktívnu. Dostupné aplikácie poskytujú informácie o počasí aj spravodajstve a videopožičovňa umožňuje vypožičanie filmu z bohatej ponuky dostupných titulov.

Zákazníci služby MAX multimedia môžu vďaka mobilnej aplikácii sledovať živé vysielanie vybraných TV staníc aj na mobilných zariadeniach s operačným systémom iOS a Android. K dispozícii je aj TV archív a užitočná funkcia Rozpozerané, pomocou ktorej je možné pokračovať v sledovaní prerušenej relácie neskôr, na televízore. Čoskoro pribudne aj možnosť sledovať televízne vysielanie na počítači. „Dávame našim zákazníkom maximálnu slobodu a moderné služby,“ zhodnotil Pipek portfólio služieb a ponúkaných funkcií pre službu MAX multimedia.

Celú ponuku nových balíkov nájdete na www.max.sk

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie SWAN