Slovenský Amrop opäť pobeží deťom na pomoc

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bez názvu
Foto: SITA

BRATISLAVA 3. septembra (WBN/PR) – Bežecký tím slovenského Amropu sa túto nedeľu po štvrtý raz postaví na štart behu Linky detskej istoty a pokúsi sa minimálne obhájiť minuloročné striebro v tímovej súťaži spoločností. Nech však bude výsledková listina vyzerať akokoľvek, hlavný cieľ bude splnený – Amrop totiž už niekoľko mesiacov pod hlavičkou HR deťom. ĎAKUJEME! aktívne oslovuje širokú komunitu z oblasti ľudských zdrojov, aby ju spojil pre dobrú vec. Na základe dlhoročnej spolupráce s Linkou detskej istoty, ktorá je národným projektom Slovenského výboru pre UNICEF, aj tento rok podporuje jednu z jej nosných charitatívnych akcií – beh 21 km pre deti.

Ako povedal Mario Fondati, partner Amropu a koordinátor iniciatívy, hlavnou ambíciou je nadchnúť a na štart pozvať čo najviac bežcov z radov kolegov, klientov či obchodných partnerov. „Finančné prostriedky získané zo štartovného vrátane bežcov zapojených do iniciatívy HR deťom. ĎAKUJEME! putujú priamo na účet Linky detskej istoty. Každé euro linka využije na pomoc deťom a rodinám v núdzi. To znamená, že tento beh nie je o vylepšovaní imidžu, ale o konkrétnej pomoci poskytovanej 24 hodín denne a 365 dní v roku,“ povedal Mario Fondati. Jeho slová potvrdzujú aj doterajšie štatistiky: výsledná suma za rok 2010 bola 5 268,02 eur, v roku 2011 sa vyzbieralo 11 163 eur a vlani prišlo na štart 168 bežcov a na účet Linky detskej istoty pribudlo 16 475 eur.

Piaty ročník behu 21 km pre deti sa uskutoční v nedeľu 8. septembra na Partizánskej lúke v Bratislave. Hoci ide o bežecké podujatie, otvorené je pre široké spektrum záujemcov vrátane najmenších detí. Hlavným behom bude tradične polmaratón (21 km) s účasťou limitovanou vekom od 18 rokov, menej trénovaní bežci si môžu vybrať trať s dĺžkou 7 km alebo 3 km. Štvrtou kategóriou s nulovým štartovným je Rodinný beh určený pre rodiny s deťmi do 12 rokov. Podporu však možno prejaviť aj inak ako aktívnym behom – napríklad príspevkom na štartovné iného bežca, šírením myšlienky či zapojením do zaujímavej aukcie, v ktorej možno získať napríklad štartovné číslo 001 a iné benefity.

Na beh sa možno prihlásiť e-mailom (prihlášku nájdete na webovej stránke www.amrop.sk alebo www.21kmpredeti.ldi.sk) alebo osobne priamo pred súťažou (od 8.00 hod.) v amfiteátri na Partizánskej lúke. Pridajte sa k nám, pod spoločným logom HR deťom. ĎAKUJEME! pobežíme deťom na pomoc.

Podrobné informácie a bežecké propozície možno nájsť tu.

Video pozvánku si možno pozrieť tu.

Ak sa chcete zapojiť do aukcie a podporiť beh touto formou, informácie nájdete tu.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať