Robbie Williams chystá album nazvaný Robbie Swings Both Ways

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Hviezdy na Brit Awards
Robbie Williams Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 11. septembra (WEBNOVINY) – Britský spevák Robbie Williams prezradil, že jeho pripravovaný album má názov Robbie Swings Both Ways.

Tridsaťdeväťročný zakladajúci člen chlapčenskej formácie Take That už objasnil, že jeho desiata štúdiovka bude obsahovať nové swingové piesne, ale aj rôzne covery.

Na očakávanej nahrávke, ktorá by mala vyjsť ešte tento rok, spolupracoval aj skladateľ a producent Guy Chambers, ale tiež aj držiteľ troch cien Grammy Michael Bublé. Williams už má na konte swingový album s názvom Swing When You’re Winning z roku 2001.

Obrazom: Spevák Robbie Williams

Robbie Williams sa preslávil ako člen spomínanej skupiny Take That, ktorú v roku 1995 opustil, aby sa mohol venovať sólovej kariére. Doteraz vydal deväť sólových štúdiových albumov. K jeho najznámejším hitom patria skladby Angels, Feel, Come Undone, Let Me Entertain You, Millennium, Rock DJ, She’s the One, Somethin‘ Stupid (feat. Nicole Kidman), Radio či Supreme.

Po úspešných rokoch, počas ktorých sa vo svojej rodnej krajine stal najlepšie predávaným britským sólovým interpretom, sa do Take That vrátil a spolu s Garym Barlowom, Howardom Donaldom, Jasonom Orangeom a Markom Owenom nahral album Progress (2010). S Take That následne vyrazil na úspešné turné Progress Live.

Informácie pochádzajú z webovej stránky www.digitalspy.co.uk a z archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Michael BubléRobbie Williams