Deloitte: ZlavaDna.sk patrí k európskej špičke

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Logo
Foto: ZľadaDňa.sk

BRATISLAVA 25. októbra (WBN/PR) – Spoločnosť Deloitte udelila slovenskej firme CreativeWeb, ktorá prevádzkuje portál ZlavaDna.sk prestížne ocenenie za najrýchlejšie technologicky rastúcu spoločnosť v Strednej Európe a v kategórii Rising stars ju zaradil do TOP 10 najúspešnejších stredoeurópskych firiem. CreativeWeb s projektom ZlavaDna.sk obsadila druhé miesto a umiestnila sa ako jediná slovenská firma v tejto kategórii s nárastom výnosu 979%, za obdobie posledných troch rokov. Jedná sa tak o jedno z najväčších ocenení slovenskej firmy v histórii programu Deloitte, v kategórii Rising Star. Za úspechom CreativeWeb stoja jej zamestnanci, klienti a zákazníci portálov ZlavaDna.sk.

Ako prezradil konateľ spoločnosti CreativeWeb Zdenko Hoschek, „Toto medzinárodné ocenenie nás nesmierne teší a je obrovským zadosťučinením pre celý tým Creative Web. Základom úspechu projektu ZlavaDna.sk je spokojnosť našich partnerov a zákazníkov, férový prístup a rokmi vybudované vzťahy. Ocenenie preto vnímame ako veľký záväzok práve voči nim, dodalo nám veľkú chuť do práce, ktorá nás veľmi baví a máme z nej radosť.

CreativeWeb je slovenská firma, ktorá od roku 2010 prevádzkuje lídra na trhu, portál kolektívneho nakupovania na Slovensku, ZlavaDna.sk. Ďalším úspešným projektom spoločnosti CreativeWeb je aj najväčší gastronomický portál – Obedovat.sk. Skupina pôsobí na Slovensku i v Českej republike, kde prevádzkuje portály SlevaDne.cz a Lucnhtime.cz.

V kategórii Rising Star spoločnosť Deloitte hodnotí „mladé“ spoločnosti, ktoré sa vyznačujú veľkým potenciálom, ale na trhu pôsobia príliš krátko na to, aby splnili kritérium minimálne päťročnej prevádzky, ktoré sa vyžaduje v hlavnej kategórii. Spoločnosti musia podnikať tri až päť rokov a ich výnosy musia presiahnuť 30 000 EUR v každom z uplynulých troch rokov.

Rising Star je ocenenie rýchleho rastu pre spoločnosti, ktoré sú príliš mladé, aby sa zaradili medzi 50 technologicky najrýchlejších firiem v Strednej Európe, ale dosť dobré na to, aby boli ocenené” – zdôraznil Marek Metrycki, Fast 50 Programme Leader Deloitte Central Europe.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Deloitte