Hriešne dobrý začiatok jari v Auparku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Aupark

BRATISLAVA 21. marca (WBN/PR) – Módne prehliadky, bohatý kultúrny program a množstvo atraktívnych nákupov – Aupark Bratislava pripravil pre svojich návštevníkov v dňoch od 20. do 23. marca už tradičné módne podujatie, Hriešne dobré nákupy. Príďte do bratislavského Auparku a začnite jarnú sezónu štýlovo, s množstvom zliav a skvelou zábavou.

Jarné módne kolekcie a hviezdne vystúpenia

Predposledný marcový víkend (21. – 22.3.) Bratislavský Aupark zasvätí tomu najlepšiemu, čo prinášajú kolekcie jar/leto 2014. Víkendové šou, nabité módnymi trendami, začínajú v piatok o 17:00 hod a v sobotu o 15:00 hod. Ich moderátorskou dvojicou bude šarmantná topmodelka Soňa Skoncová a sympatický Michal Sabo. Návštevníci sa môžu tešiť na módne prehliadky top kúskov oblečenia a inšpiratívne ukážky šperkov z dielne Fera Mikloška – MIKLOSKO Jewels by Spleen. V rámci víkendového programu vystúpia viaceré známe osobnosti, popri iných obľúbená CELESTE BUCKINGHAM. Krv v žilách návštevníkov rozprúdi zvodné vystúpenie tanečnej skupiny Ladylicious a nevšedné choreografie Layly a Lady Mel. O zábavu sa rovnako postará DJ Mike Wazovski. A nebude chýbať ani tradičná prehliadka psíkov s možnosťou ich adopcie v réžii Matúša Krnčoka. „Veríme, že bohatý program tohtoročných jarných Hriešne dobrých nákupov osloví všetkých milovníkov módy. A nezabudli sme ani na zľavové kupóny, ktoré sú s podujatím už tradične zviazané,“ informuje Petra Adamcová, marketingová manažérka Auparku Bratislava.

Módne inšpirácie, komfortný nákup a kreatívne aktivity

Počas Hriešne dobrých nákupov sa do Auparku dočasne presunú aj butiky známych návrhárov. V exkluzívnych „pop up stores“ Fera Mikloška a Márie „Hula“ Valenčíkovej si bude možné jedinečné modely nielen obzrieť, ale aj zakúpiť. Nežnému pohlaviu pomôžu s nákupom šarmantní nákupní asistenti. Tašky dámam ponesú nielen počas ich korzovania po centre, ale ich aj odprevadia k autu. A nezabudli sme ani na pánov. Kým budú ich polovičky nakupovať, oni si oddýchnu v pánskom kútiku. Čaká ich relax, pri ktorom nebude chýbať Xbox, prenos futbalových zápasov alebo fľaškovanie a ochutnávka vína.

Na svoje si prídu aj tvoriví návštevníci. V rámci kreatívnych dielní si vyskúšajú rôzne aktivity: zdobenie čelenky, suché plstenie, farbenie na telo, šperkárstvo alebo tvorbu gombíkových náramkov. Prvú pomoc pri nákupnom „vyčerpaní“ poskytne „kávička z autíčka“ podávaná zo štýlovej mini dodávky.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Celeste Buckingham
Firmy a inštitúcie Aupark Bratislava