Vytrvalí lupiči, ozbrojenci opäť prepadli tú istú banku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Lupez banka
Na snímke: Dvaja ozbrojení páchatelia, ktorí lúpili vo štvrtok 27. marca krátko po 14:00 v banke na Kazanskej ulici v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Bratislava, 27. marec 2014. Foto: SITA/KRPZ Bratislava

BRATISLAVA 27. marca (WEBNOVINY) – Dvaja ozbrojení páchatelia lúpili vo štvrtok krátko po 14:00 v banke na Kazanskej ulici v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Suma, ktorú si odniesli, zatiaľ nie je známa. V čase prepadu nebol v pobočke žiaden klient, nikto nebol zranený.

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, páchatelia mali 20 až 25 rokov, vysokí boli 175 až 180 cm. Jeden z nich mal oblečené modré rifle, čiernu koženú bundu, tvár si kryl tmavou šatkou.

Obrazom: Polícia sa domnieva, že ide o tých istých lupičov (6. marca 2014)

Druhý mal modré rifle, čiernu mikinu Puma, obuté mal tmavé tenisky pravdepodobne Adidas. Maskoval sa kuklou. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri vyšetrovaní, je možné oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na linke 158.

Banku na Kazanskej ulici prepadli dvaja neznámi lupiči aj 5. marca. Ani v tom čase nebol v pobočke žiaden klient. Páchatelia mali vtedy podobné oblečenie ako dnešní lupiči. Jeden mal oblečené modré rifle, čiernu bundu do pása, kapucňu na hlave, tvár si kryl kuklou. Obuté tmavé tenisky. Druhý mal modré rifle, čiernu mikinu s výrazným bielym nápisom, kapucňu na hlave, na očiach mal slnečné okuliare. Obuté mal tmavé tenisky.

Lúpeže bánk v roku 2014

26. februára

Krátko pred 17:00 lúpil v banke na Dukelskej ulici v Modre mladý muž. Pod hrozbou použitia zbrane si odniesol takmer 1 300 eur. V banke boli v tom čase dvaja klienti, pri prepade nebol nikto zranený. Koncom marca policajti z tohto činu obvinili 28-ročného Čecha Tomáša. Hrozí mu sedem až dvanásť rokov.

5. marca

Dvaja páchatelia prepadli pobočku banky na Kazanskej ulici v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Ozbrojení maskovaní páchatelia vošli do banky pár minút po 16:00. Od pracovníčok žiadali pod hrozbou použitia zbrane peniaze. Odniesli si približne 8 000 eur. Lúpež sa zaobišla bez zranení, v pobočke nebol žiaden klient.

14. marca

V Bratislave na Karadžičovej ulici prepadol neznámy páchateľ pobočku banky. O 9:15 vošiel do banky a pod hrozbou použitia zbrane si pýtal od pracovníčky peniaze. V igelitovej taške Tesco si odniesol niekoľko tisíc eur. Pri prepade nebol nikto zranený, v pobočke v tom čase nebol žiaden klient.

18. marca

Ozbrojený muž lúpil predpoludním v banke na Ružinovskej ulici v Bratislave. Odniesol si nezistenú hotovosť. Pri prepade nebol nikto zranený.

27. marca

Dvaja ozbrojení páchatelia krátko po 14:00 lúpili v banke na Kazanskej ulici v bratislavských Podunajských Biskupiciach. Odniesli si nezistenú hotovosť. V čase prepadu nebol v banke žiaden klient, nikto nebol zranený.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať