Nezvestného dôchodcu hľadá i vrtuľník, odišiel z psychiatrie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Nezvestny dochodca
Kamil Boroš z Novej Bane je nezvestný od stredy 2. apríla, kedy vo večerných hodinách odišiel zo Psychiatrickej nemocnice z Kremnice. Foto: SITA/KRPZ Banská Bystrica

BRATISLAVA 4. apríla (WEBNOVINY) – Od stredy polícia pátra po 72-ročnom Kamilovi Borošovi z Novej Bane, večer odišiel zo psychiatrickej nemocnice v Kremnici.

Do pátrania sa zapojili viaceré zložky, prehľadali mesto a širšie okolie. Okrem desiatok policajtov ho hľadali hasiči, horskí záchranári, mestskí policajti, ale aj záchranári Komplexnej centrálnej záchrannej služby z Gabčíkova s technikou a špeciálne vycvičenými psami. Horský terén v okolí Kremnice prehľadával vrtuľník.

Pátranie je zatiaľ neúspešné. Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková, hľadaný muž je 175 až 178 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má riedke šedivé vlasy s plešinou. Oblečenú mal šedú teplákovú bundu, modré tepláky, obuté mal papuče.

Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť, je možné oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na linke 158.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať