Jan Kraus a Milan Lasica v pivovare

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: Jan Kraus

Talkshow Jan Kraus aneb Hvězdy jak je neznáte v špeciálnej úprave pre štiavnické Divadlo v Pivovare ERB.

BRATISLAVA 15. apríla (WBN/PR) – Po mnohých vynikajúcich divadelných a hudobných podujatiach chystá Divadlo Pivovaru ERB mimoriadnu delikatesu: Deviateho mája privíta na svojom javisku ikony českého a slovenského humoru Jana Krausa a Milana Lasicu. Show Jan Kraus aneb Hvězdy jak je neznáte tak dostane špeciálnu úpravu exkluzívne pre divadlo v Banskej Štiavnici.

Známa talkshow je improvizovaným predstavením, počas ktorého majú diváci možnosť klásť otázky Janovi Krausovi prostredníctvom moderátora Václava Daniela Kosíka. V komornom divadle umiestnenom netradične v podkroví budovy pivovaru si však do horúceho kresla sadne aj Milan Lasica, ktorý prijal pozvanie Jana Krausa na stretnutie v pivovare s radosťou: „Ponuku stráviť večer s Janom Krausom som nemohol odmietnuť. Porozprávam sa s ním veľmi rád.“

Divadlo v Pivovare ERB nie je pre Milana Lasicu neznáme. Na jeho doskách si už zahral s Milanom Kňažkom v predstavení Na fašírky mi nesiahaj. Jan Kraus vystúpi v štiavnickom divadle po prvý raz. O hudobné spestrenie programu sa postará speváčka Veronika Hatala. Vstupenky sa dajú zakúpiť prostredníctvom webu www.pivovarerb.sk.

Milan Lasica
Foto: SITA/Diana Černáková
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Jan KrausMilan Lasica