Muž strieľal na exmanželku, jej priateľa pohrýzol do nosa

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Zbran
Len 12-ročný školák strieľal priamo v školskej telocvični. Foto: flickr.com

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM 22. apríla (WEBNOVINY) – Na bývalú ženu vystrelil, jej priateľa pohrýzol do nosa a poštval na neho psa. Dráma sa odohrala počas sviatkov v jednom z rodinných domov v okrese Nové Mesto nad Váhom.

Tridsaťštyriročného Petra vyšetrovateľ po sobotňajšom incidente obvinil z nebezpečného vyhrážania. Žena prišla k exmanželovi pre svoje veci a chcela sa porozprávať o vysporiadaní spoločného majetku po rozvode.

Ten ju upozornil, aby si to dobre rozmyslela, lebo uvidí čo sa stane, informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Keď niesla malý stolík bývalý manžel na ňu vystrelil z podomácky prerobenej plynovej pištole.

Strela zasiahla ozdobný remienok na čižme, žena zranená nebola. Páchateľ zaútočil aj na jej priateľa a pohrýzol ho. Na povel ho pohrýzol aj jeho Rodézsky ridgeback, zranil ho na vnútornej strane stehna. Zranenia si našťastie nevyžiadali práceneschopnosť, uviedla Antalová. Zbraň policajti zaistili a poputovala na expertízu. Na základe jej výsledkov môže byť jeho obvinenie rozšírené aj o ďalší trestný čin. Obvinenému mužovi v prípade dokázania viny hrozí trest na šesť mesiacov až tri roky.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať