Hľadajú svedkov tragickej nehody, stala sa pod Strečnom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Iveco, nehoda
Mercedes sa po kolízii so Škodou Fabia zrazil s nákladným autom Iveco. Foto: SITA/KRPZ Žilina

BRATISLAVA 26. apríla (WEBNOVINY) – Žilinská polícia hľadá svedkov tragickej dopravnej nehody, ktorá sa stala v piatok 25. apríla o 14:00 v katastri obce Strečno v okrese Žilina. Ako agentúru SITA informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, doposiaľ neznámy vodič šoféroval bielu Škodu Fabia s evidenčným číslom Česka 9B35116 v smere od Žiliny. Prešiel do protismeru, kde sa zrazil s Mercedesom, ktorý šoféroval 31-ročný vodič.

Následne prešiel Mercedes do protismeru, kde sa zrazil s nákladným autom značky Iveco s návesom, to šoféroval 29-ročný vodič. Pri nehode zomrel 27-ročný spolujazdec z Mercedesu. Ďalšieho 44-ročného spolujazdca z tohto auta previezli do nemocnice, kde tiež zraneniam podľahol. Alkohol v krvi nemal ani vodič Iveca, ani vodič Mercedesu. Vodič Škody Fabia z miesta ušiel a auto tam nechal.

Polícia preto žiada verejnosť, aby akékoľvek informácie o neznámom vodičovi bielej Škody Fabia, o pohybe tohto auta, prípadne o jeho posádke ako aj samotnej dopravnej nehode oznámili na čísle 158 alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Ďalšie okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania.

škoda fabia, nehoda
Foto: SITA/KRPZ Žilina
Iveco, nehoda
Foto: SITA/KRPZ Žilina

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať