Pre Račianske hody uzavrú frekventovanú ulicu a dopravu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Vinobranie
Foto: Ilustračné SITA/Milan Oravec

BRATISLAVA 2. mája (WEBNOVINY) – Miestnu komunikáciu II. triedy na Rustaveliho ulici v bratislavskej Rači počas tohto víkendu úplne uzavrú. Uzávierka bude medzi Detvianskou a Závadskou ulicou od soboty 3. mája od 6:00 do nedele 4. mája do 22:00.

Informovala o tom hovorkyňa bratislavského magistrátu Daniela Rodinová s tým, že dôvodom uzávierky sú Račianske hody 2014. Mestská časť zabezpečí vyznačenie uzávierky dopravným značením a dopravnými zariadeniami. Obchádzkové trasy určia prenosným dopravným značením.

Autobusovú dopravu počas Račianskych hodov obmedzia

Autobusovú dopravu počas hodov v bratislavskej Rači obmedzia. Od soboty 3. mája od 6:00 do nedele 4. mája do 22:00 vylúčia autobusovú dopravu na uliciach Kubačova, Barónka, Alstrova, Detvianska a Rustaveliho v úseku od Tbiliskej po Detviansku. Počas trvania uzávierky budú autobusy premávať po zmenených trasách a zastavovať na náhradných zastávkach. Informoval o tom Dopravný podnik Bratislava na svojej internetovej stránke.

Linky 52 a 56 budú v smere do Rače za zastávkou Stolárska pokračovať zo Žitnej ulice priamo na Púchovskú. Zastavia na zastávkach Trávna a Pri vinohradoch, následne odbočia na ulicu Pri vinohradoch, kde zastavia na zastávke Karpatské námestie a potom na výstupišti Tbiliská.

V smere na ulicu Na pasekách, respektíve na Studenú ulicu z konečnej zastávky Tbiliská budú jazdiť cez ulicu Pri vinohradoch, kde zastavia na zastávke Karpatské námestie, na Púchovskej ulici na zastávke Pri vinohradoch smerom do mesta. Náhradnú zastávku Trávna budú mať na začiatku Trávnej ulice a od zastávky Ihrisková na Koľajnej ulici budú pokračovať svojou trasou. Spoje linky 56 nebudú premávať na Potočnú ulicu a na konečnú zastávku Záhumenice.

Autobusové linky 65 v smere do Rače odbočia za zastávkou Vajnorský potok z Púchovskej v križovatke s ulicou Pri vinohradoch, kde zastavia na zastávke Karpatské námestie a na konečnej Tbiliská. V smere na Čiližskú pôjdu z konečnej zastávky Tbiliská cez ulicu Pri vinohradoch, zastavia na zastávke Karpatské námestie, pokračovať budú Púchovskou ulicou smerom von z mesta a na svoju trasu sa napoja od zastávky Na pántoch.

Promo Podnikám.sk spotrebitelia
Foto: Webnoviny.sk

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia