Záštitu nad konferenciou Metro ON Line prevezme Ján Počiatek

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať

BRATISLAVA 7. mája (WBN/PR) – Odbornú záštitu nad 8. ročníkom konferencie Metro ON Line prevezme minister dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR, Ján Počiatek. Konferencia, ktorá sa uskutoční už 20. mája 2014 v Poprade po ôsmy raz predstaví nové trendy v oblasti telekomunikácií a informačných technológií. V rámci odborných panelových diskusií upriami pozornosť na aktuálne témy v tejto oblasti. Organizátor – spoločnosť AmiTel privíta na konferencii viac ako 200 účastníkov nielen zo Slovenska, ale aj z okolitých krajín.

V poradí ôsmy ročník konferencie Metro ON Line dá okrem iného odpoveď na otázku „Na aké ukazovatele je dôležité sústrediť sa pri výbere cloudového riešenia a „Ako vyzerá moderný aplikačný cloud“. Na báze cloudu budú na konferencii predstavené aj nové produkty a služby s najnovšími technologickými vymoženosťami ako google glass.

„Konferencia Metro ON Line má už na Slovensku svoju tradíciu. Každoročne ponúka priestor na predstavenie aktuálnych trendov v oblasti telekomunikácií a dáva príležitosť diskutovať o nich. V rýchlomeniacom sa legislatívnom prostredí považujem za dôležité nachádzať priestor na diskusiu o novej legislatíve EÚ v oblasti elektronických komunikácií. Konferencia Metro ON Line túto príležitosť poskytuje“ hovorí generálny riaditeľ sekcie elektronických komunikácií a poštových služieb, Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR, Viliam Podhorský.

.

„Som rád, že konferencia Metro ON Line sa aj v tomto roku teší mimoriadnemu záujmu zo strany odbornej verejnosti a presiahla hranice Slovenska. Aj tentokrát sme vsadili na zaujímavý a bohatý program, ktorý je doplnený panelovými diskusiami na aktuálne témy v telko sektore“ hovorí organizátor konferencie Ján Michlík.

V rámci programu konferencie bude predstavená nová legislativa EÚ v oblasti elektronických komunikácií, účastníci podujatia sa budú venovať aj téme Bitcoin na Slovensku či inteligentnej dokumentácii optickej siete. Panelová diskusia bude zameraná na problematiku IPTV, spoplatňovania obsahu TV kanálov vo vysokej kvalite (HD) a archívu živého vysielania nielen z pohľadu vysielateľov, ale aj z pohľadu zástupcov telekomunikačních operátorov.

Na konferenciu je možné prihlásiť sa prostredníctvom webového formulára na stránke www.metroonline.sk na ktorej uchádzači nájdu všetky detailné informácie vrátane programu ôsmeho ročníka tejto konferencie.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Ján Počiatek