Darujte deťom zážitky! Vytvorte im nezabudnuteľné spomienky!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: BUBO Travel Agency

Detská túžba vidieť je obrovská a ich optimizmus nákazlivý. Túlať sa po svete, okúsiť oceán, jazdiť na slonovi či pozorovať veľryby môžete s deťmi aj vy.

BRATISLAVA 19. mája (WBN/PR) – Voľný čas s rodinou je v dnešnej dobe luxus. Snažíte sa preto venovať deťom naplno a žiť intenzívne? Cestovanie sa môže stať vašou najväčšou rodinnou zábavou. Detská túžba vidieť je obrovská a ich optimizmus nákazlivý. Túlať sa po svete, okúsiť oceán, jazdiť na slonovi či pozorovať veľryby môžete s deťmi aj vy. BUBO pre Vás pripravilo pár tipov AKO na to. Cestujeme s deťmi už viac ako 15 rokov a tak vieme, čo milujú.

Kam cestovať s najmenšími

Hľadáte špičkové služby, pokoj, kľud a ničím nerušenú atmosféru? Omán a Dubaj je tá správna adresa. Vedeli ste že let trvá rovnako ako na Kanárske ostrovy? Že Omán je najbezpečnejšia krajina na svete? Že nepatrný časový posun a ideálne počasie je garantované? Na palmovom ostrove nájdete toto všetko a oveľa viac. More zážitkov, vodné svety, delfináriá, detské centrá, rozprávkový svet a všetko prispôsobené pre rodiny s deťmi. Nakŕmite raje a malé žraloky alebo sa prejdete Stratenou komnatou bájnej Atlantídy? Nudiť sa nebudú ani starší súrodenci. Kto by sa predsa nešiel potápať medzi tisíce rybičiek. Stredný východ je pre najmenších jednoznačným favoritom.

Keď už sú na všetko zvedavé

Thajsko, Orlando, Keňa, či Srí Lanka? V USA sa na deti myslí všade. Navštívite miesta, kde žije Harry Potter, či Bruno Mars a kde vznikol Facebook. Alebo radšej podáte ruku Shrekovi a necháte sa ošpliechať kosatkou? Keňa je na druhej strane prekvapením. Autentické safari, výborné jedlo, jednoduchý let, žiaden časový posun, európska strava a krásna čistá príroda. Vaše deti si budú ešte pol roka po návrate spievať domorodé pesničky. Zoznámia sa s novými kamarátmi a svet uvidia úplne z inej perspektívy. Budú hádzať oštepom, stopovať zvieratá a odnesú si zážitky na celý život. Thajsko je zas krajinou úsmevov a jazda na slonoch, opice, či kajakovanie im ten úsmev na tvári zaručene vyčarí. Pre deti od 3 do 12 rokov sú tieto destinácie ako stvorené.

Kam s teenagermi?

Vaše deti už veľa videli a je načase ukázať im náročnejšie destinácie, kde budú chodiť s otvorenými očami, dozvedia sa veľa o histórii, kde uvidia zvieratá a kmene, ktoré o pár rokov už možno nebudú. Chcete, aby vaše deti videli gorilu horskú skôr ako zmizne z našej planéty? Podporte v deťoch vnímanie sveta a lásku k cestovaniu, ktoré rozširuje obzory. Budete prekvapení čo všetko dokážu. V BUBO je cieľom ukázať deťom ako vyzerá svet, ktorý je úplne iný ako náš a to formou priamej interakcie s domácimi. Ako inak pochopia africké deti ak sa s nimi nebudú hrať? Zároveň uvidia fantastickú prírodu a ľudí, ktorých si zamilujú. Destinácie ako Čína, Japonsko, Rwanda, Etiópia či Barma v nich zanechajú lásku k poznávaniu a triezvy pohľad na kozmopolitný svet.

Športovci a milovníci prírody – aj v Európe sa máte na čo tešiť!

Škandinávia, Island, Taliansko, Grécko, Francúzsko, Maroko či Španielsko = tutovka. Každá krajina ponúka možnosti ubytovania v stanoch alebo v hoteloch a množstvo aktivít súvisiacich priamo so zdravým životným štýlom ako turistika, cyklistika a aktívne poznanie. Bez počítača. Je to nie len trendy ale aj rozumná a samozrejmá voľba. V BUBO nepoznáme lepšiu učebnicu zemepisu ako toto. Už si viac nemusíte lámať hlavu s odmenou za dobré vysvedčenie.

Bubáčikovia udávajú trend

Čím skôr sa s deťmi vydáte na cesty, tým skôr si zvyknú na lietanie a bude to pre nich zábava. Nemusíte sa vôbec báť – deti sú v lietadle slušnejšie a pokojnejšie ako krochkajúci dospelák. Od malička si zvyknú a lietanie bude hračkou. Deti sú ako špongia – okrem lietania sa veľmi ľahko naučia používať cudzie jazyky v praxi, kadiaľ ísť do metra, kto to boli samuraji či kde žijú levy a v neposlednom rade vytvoriť si vlastný názor. Naučia Vás tešiť sa z maličkostí a z toho, že im černoch na recepcii dal ceruzku. Ich optimizmus cestovanie spríjemňuje a svet je pre nich gombička.

Prečo cestovať s CK BUBO? Originál je len jeden. Tak preto.

Na Slovensku tento rok vznikol exkluzívny produkt, ktorý je na 100 percent originálny a vytvorený pre rodiny s deťmi vsádzajúce do vzdelania svojich detí. S nami sa naučia zbaviť strachu z neznámeho, upevnia si sebavedomie a cestovanie im rozšíri obzory. Všetky zájazdy sú vyrobené ručne na Slovensku a odskúšané na vlastnej koži a deťoch. Zážitok a kvalita je garantovaná. 22 rokov skúseností s cestovaním na všetkých 6 kontinentov sa skrátka skopírovať nedá. Individuálny prístup ( slovenská rarita ) je v BUBO samozrejmosťou. Pridajte si k tomu profesionálneho sprievodcu a lekárske poradenstvo a výsledkom je dokonalá moderná rodinná dovolenka. BUBO FAMILY – Made in Slovakia, Made in BUBO.

Bonbónik a tipy na letnú dovolenku na záver

Pre aktívne rodiny s deťmi v Európe:

• Taliansko, Grécko za dobré vysvedčenie – vyrážame 27.júna a sprievodcom cesty je osobne MUDr. Ľuboš Fellner!

• Škandinávia, Laponsko s odchodmi 1.7., 21.7., 24.7. a 8.8.

• Island – učebnica zemepisu – výber z troch letných garantovaných termínov

Exotická rodinná dovolenka:

• Zájazd Bangkok, Krabi – Thajské pláže alebo Thajsko, Malajzia, Singapur s deťmi

• Srí Lanka s odchodom 10.7 – tutovka tohtoročných letných prázdnin

• Hollywood, Frisco, Las Vegas očami detí a Najzábavnejšie Orlando – v USA sa na deti myslí všade

Šťastnú cestu prajeme celej Vašej rodine! :)

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Bruno Mars