Vodičov v Bratislave čakajú viaceré dopravné obmedzenia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Autá kolóny
ilustračné foto Foto: SITA/Tomáš Benedikovič

BRATISLAVA 15. mája (WEBNOVINY) – Vodičov v Bratislavskom kraji čakajú v piatok a v priebehu víkendu viaceré dopravné obmedzenia. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, v súvislosti s cyklistickými pretekmi Visegrad 4 Bicykles Race- GP Slovakia musia účastníci cestnej premávky v piatok od 09:00 do 13:30 rátať s čiastočným obmedzením premávky na trase pretekov a v jej blízkosti.

Trasa pretekov povedie z Dvořákovho námestia cez Devínsku Novú Ves, Stupavu, Vysokú pri Morave, Záhorskú Ves, Láb, Zohor, Pernek, Pezinskú Babu, Pezinok, Šenkvice, Modru a späť cez Pezinskú Babu, Pernek, Stupavu, Devínsku Novú Ves až po parkovisko pod hradom Devín. Od 11:00 do 12:20, keď budú cyklisti prechádzať cez Pezinskú Babu, uzatvoria hliadky dopravnej polície na nevyhnutný čas premávku v oboch smeroch. Hliadky dopravnej polície budú dohliadať na bezpečnosť a v prípade potreby budú premávku regulovať.

S obmedzeniami treba počítať aj v súvislosti so športovým podujatím City Triatlon 2014 v Bratislave v sobotu od 08:30 do 20:00 a v nedeľu od 09:40 do 17:40 Počas oboch dní bude uzavretý pravý jazdný pás Vajnorskej ulice v smere von z mesta v úseku od Riazanskej po Magnetovú ulicu. Úplne uzavretá bude Magnetová ulica v úseku medzi Rožňavskou a Vajnorskou ulicou, ako aj vonkajší jazdný pruh Rožňavskej ulice v smere do mesta. V úseku medzi Rožňavskou a Vajnorskou ulicou bude úplne uzavretá Tomášikova ulica. Na mieste bude dopravná polícia a v prípade potreby bude premávku regulovať.

Pre sanačné práce na železničnom priecestí na cestnej komunikácii L 208 Kittseer Strasse v Rakúskej republike bude v nedeľu od 15:00 do 22:00 v oboch smeroch úplne neprejazdný bývalý hraničný priechod Jarovce-Kittsee cesta. Vodičov polícia žiada, aby v tomto časovom rozmedzí využili na prechod hraničné priechody Jarovce-Kittsee diaľnica alebo Petržalka-Berg.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia