V havarovanom aute našli mužov, ani jeden vraj nešoféroval

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Nehoda, auto, havária
Foto: SITA/KR PZ Banská Bystrica

MICHALOVCE 19. mája (WEBNOVINY) – V Pozdišovciach v Michalovskom okrese havarovalo v sobotu krátko po polnoci Suzuki Swift. V aute našli dvoch 27-ročných mužov, ani jeden vraj nešoféroval.

Vodič Suzuki po odbočení zišiel z cesty, vbehol na trávu a pred rodinným domom vrazil do betónového poklopu odvodňovacieho kanála. Náraz ešte auto odhodil do odstaveného Favoritu.

Vodič vraj z miesta ušiel

Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, v havarovanom aute sa nachádzali dvaja muži, podľa ich tvrdenia boli obaja spolujazdci a vodič z miesta ušiel.

Michalovčanovi alkohol nezistili, jeho rovesník z Pozdišoviec nafúkal 0,81 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 1,69 promile. Obaja muži vyviazli z nehody bez zranení. Škodu na Suzuki vyčíslili na 3000 eur a na Favorite 500 eur. Policajti teraz zisťujú, kto auto šoféroval.

Cudzinci si pred jazdou vypili

V policajných celách skončili dvaja opití zahraniční vodiči. Štyridsaťročného líbyjského šoféra Fiatu Stilo kontrolovala hliadka na Karloveskej ulici v Bratislave. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, cudzincovi namerali 0,66 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 1,38 promile.

Na diaľnici D2 zase zastavili Srba na nákladnom aute. Ten nafúkal 0,61 mg/l alkoholu v dychu, teda 1,27 promile. Pri opakovanej skúške mal 1,08 promile. Oboch obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

MS v hokeji  sutaze
Foto: Webnoviny.sk

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať