Zlodej prepadol predajňu v Bratislave, predavačku zamkol

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Polícia, policajti, policajné autá
Foto: SITA/Viktor Zamborský

BRATISLAVA 31. mája (WEBNOVINY) – Neznámy muž dnes dopoludnia lúpežne prepadol predajňu na Račianskej ulici v Bratislave a predavačku napokon zamkol v nej.

Do predajne prišiel okolo 9:00 – žene hrozil neznámym predmetom skrytým pod bundou a žiadal od nej peniaze. Dala mu asi 100 eur s čím sa neuspokojil. Ešte jej zobral aj mobilný telefón a kľúče od predajne. „Ženu v predajni zamkol a ušiel na neznáme miesto. Lúpež sa zaobišla bez zranení,“ dodal bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III prípad vyšetrujú a zverejnili popis páchateľa. Jeho zdanlivý vek je 30 až 40 rokov, má približne 170 až 175 centimetrov. Na hlave mal šiltovku zelenej farby, oči si prekrýval slnečnými športovými okuliarmi. údajne bol oblečený v rifliach a bunde, obuté mal tenisky. „V prípade, že si občania všimli v inkriminovanom čase na Račianskej ulici v Bratislave unikajúceho muža, prípadne akékoľvek podozrivé konanie osoby, žiadame ich, aby nám informácie poskytli na bezplatnom čísle polície 158, prípadne tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ uviedla Kurucová.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať