Opitý vodič narazil do odstaveného návesu, ťažko sa zranil

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Nehoda
Opitý vodič prednou časťou auta narazil do odstaveného návesu a ťažko sa zranil. Foto: SITA/KR PZ Košice

TREBIŠOV 3. júna (WEBNOVINY) – Opitý vodič narazil do odstaveného návesu a ťažko sa zranil. Vážna dopravná nehoda sa stala dnes nadránom na ceste v smere od obce Dobogov do Košíc.

Tridsaťdeväťročný vodič jazdil pod vplyvom alkoholu. Prednou časťou auta značky Audi A6 narazil do odstaveného návesu, ktorý bol pripevnený k nákladnému vozidlu.

Vyše dve promile v krvi

Sústavu na kraj cesty odstavili, lebo mala defekt. Policajti opitému šoférovi namerali v dychu 2,29 promile alkoholu. „Pri dopravnej nehode sa 39-ročný vodič z Košíc ťažko zranil a je v košickej nemocnici,“ informuje košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Polícia muža obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý mu hrozí až dvojročné väzenie. Vodičovi zadržali vodičský preukaz. Na vozidlách vznikla škoda za 4000 eur.

Pred jazdou sa opila aj žena

Takmer dve promile nafúkala 35-ročná vodička Felicie, ktorú policajti v pondelok zastavili medzi obcami Zemplínsky Branč a Zemplínska Nová Ves v Trebišovskom okrese.

Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, ženu obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, hrozí jej až rok za mrežami.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať