Sad Janka Kráľa a areál Auparku privítal počas MDD 6000 ľudí

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Moonlight Camp

BRATISLAVA 4. júna (WBN/PR) – Rodinná celodenná akcia Na palube jednorožca sa konala v nedeľu 1. júna 2014 od 10:00 do 17:00 v areáli Auparku a v Sade Janka Kráľa.

Príjemne a užitočne stráviť MDD na RODINNÚ AKCIU a užiť si NAPLNO deň prišlo tento rok viac ako 5000 usmiatych ľudí. DETI pri REGISTRÁCII dostali fľašu minerálky Zlatá studňa, sladký cupcake, informačný leták a originálnu HRACIU KARTU, s ktorou mohli absolvovať 20 STANOVÍŠŤ rozmiestnených po celom Sade Janka Kráľa s ATRAKTÍVNYMI SÚŤAŽAMI, ukážkami TECHNIKY a tiež ukážkami práce zásahových jednotiek akými sú Polícia, Hasiči, Horská služba, Záchranka, Vojaci, Kynológovia a mnohí ďalší. Registrovalo sa 1500 detí.

Po úspešnom absolvovaní každého stanovišťa získali deti na zadnú stranu HRACEJ KARTY pečiatku s písmenom. Keď mali zozbierané všetky pečiatky, vylúštili tajničku. Tento rok znela: DÁVAJ POZOR NA ZMYSEL, SLOVÁ TI VYPLYNÚ SAMY – citát z knihy Alica v krajine zázrakov, na motívy ktorej napísala scenár Svetlana Waradzinová a premiéru pripravujeme na september 2014 v divadle GuNAGu.

Za správne vyplnenú tajničku získalo KAŽDÉ DIEŤA svoju FOTKU VÍŤAZA a bolo zaradené do žrebovania o atraktívne ceny. VÍKENDOVÝ POBYT v KÚPEĽOCH PIEŠŤANY pre 2 osoby a 2 deti na 2 noci v rezorte DANUBIUS HEALTH SPA RESORT BALNEA ESPLANADE PALACE****. Pobyt zahŕňa ubytovanie s polpenziou, lekársku konzultáciu a 3 procedúry. Pre spríjemnenie cesty im spoločnosť IMPA BRATISLAVA, autorizovaný predajca a servisný partner Škoda (dealer roka 2012 a 2013), venuje AUTO ŠKODA s plnou nádržou na CELÝ VÍKEND. Výhercovia získali tiež VÍKENDOVÝ rodinný POBYT v KÚPEĽOCH SMRDÁKY, LET BALÓNOM pre celú rodinu so spoločnosťou darujletbalónom.sk a s miestom a časom štartu podľa vlastného výberu alebo aj RODINNÝ OBED v reštaurácii KUBU v obchodnom centre Aupark, Nákupné poukážky do Auparku, vstupenky do siete kín CINEMA CITY…

O pohodlie a zábavu detí sa počas celého dňa staralo viac ako 150 ľudí, za čo im patrí veľká vďaka. NA STANOVIŠTIACH SA PREDSTAVILI: Polícia SR, Hasičský a záchranný zbor SR, Horská záchranná služba Malá Fatra, Emergency asistent service a Life Star Emergency, Bratislavská kynologická záchranná brigáda, Vnímavé hračky a Ihryska.sk, Materské centrum Budatko, CirKus-Kus, Orbis institute, o. z., Situm events, Športový klub polície Bratislava, Ozbrojené sily SR, Vojenská polícia, Camp wonderland a ďalší.

PRIPRAVENÉ BOLI TIEŽ SPRIEVODNÉ ATRAKCIE: Workshopy (cirkusový, hip-hopový, bubnová škola, bezpečný internet), skákacie nafukovacie hrady, čitáreň, fotenie v kostýmoch, kreslenie na chodník s Oranžovou vílou, meranie zraku, Dr. Oetker aj spolu s Paulou, maskot Yeti, Lišiak a veľa ďalších prekvapení.

ABSOLVENTI KURZU KREATIVITY na VÝSTAVE prezentovali svoje výtvory. ABSOLVENTI KURZU SEBAZÁCHOVY, súčasťou ktorého je aj Prvá pomoc, predviedli spolu s profesionálmi SIMULOVANÚ ZÁCHRANNÚ AKCIU, ktorú komentoval prezident Slovenského Červeného kríža MUDr. Viliam Dobiáš.

Na PÓDIU VYSTÚPILI detskí umelci a zaujímaví i slávni hostia. Program moderovali ABSOLVENTI KURZU HERECTVA a Slavo JURKO. O očarujúci úvod plný fascinujúcich efektov sa postarala ČESTNÁ STRÁŽ Ozbrojených síl SR so svojim show programom. Na pódiu sa ďalej predstavili ABSOLVENTI KURZU HIP-HOPU, detská tanečná skupina S3T KIDZ, CirKus-Kus, brušné tance Hafla, Margarétky z MŠ Lietavská pod vedením ich vedúcej Naďky a ďalší kamaráti.

ABSOLVENTI KURZOV, ktoré počas roka organizovalo a realizovalo Občianske združenie Moonlight camp, si z rúk lektorov prevzali DIPLOM. Zástupcovia Moonlight camp, tiež slávnostne odovzdal ŠPECIÁLNE POĎAKOVANIE trom ľuďom za doterajšiu spoluprácu a pomoc. Petre Volčkovej z IMPA Bratislava, Daniele Michaličovej z Komunálnej poisťovne a Michalovi Řezníčkovi z EAS. Na záver celého podujatia boli za asistencie Eleny Podzámskej a maskota Yetiho vyžrebovaní víťazi. Prvú cenu vyhrala pre svoju rodinu 12 ročná slečna Veronika – GRATULUJEME! Deťom k radosti z výhier, no hlavne k ich sviatku zaspievala popová speváčka Beáta Dubasová.

Veľký úspech mala aj VANKÚŠOVÁ „vojna“. Podarilo sa nám v lete „zasnežiť“ celé priestranstvo za nákupným centrom Aupark.

Počas dňa sa registrovalo 1500 detí. No stanovištia absolvovali aj deti, ktoré sa neregistrovali. Bolo ich viac ako 500.

Ďakujeme z úprimného srdca za dôveru a podporu našim partnerom a spolupracovníkom. Predovšetkým veľké POĎAKOVANIE, aj v ich mene patrí všetkým, ktorí prišli Na palubu jednorožca a vytvorili nádhernú a neopakovateľnú atmosféru počas celého dňa.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia