Pre uzavretú ulicu pôjde MHD v Bratislave obchádzkou

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Autobus and MHD
Foto: SITA/Dopravný podnik Bratislava, a.s

BRATISLAVA 20. júna (WEBNOVINY) – Pre uzávierku Kukučínovej ulice v Bratislave budú od soboty 21. júna premávať niektoré linky MHD po obchádzkových trasách. Po náhradných trasách budú premávať autobusy liniek č. 50, 51 a 98. Na Kukučínovej ulici pokračuje oprava cesty. Dopravný podnik Bratislava o tom informuje na svojej internetovej stránke.

Autobusová linka č. 50 v smere OD Slimák bude od dočasne zriadenej zastávky „Kukučínova“ na Riazanskej ulici premávať priamo na Račiansku po zastávku nočnej dopravy Riazanská, kde bude zriadené dočasné výstupište. Smerom k Auparku bude linka premávať od náhradne zriadenej zastávky „Kukučínova“ na Riazanskej po stálej trase. Autobusy na linke č. 51 v smere na Trnavské mýto budú jazdiť medzi zastávkami „Polus City Center“ (spoločná zastávka nočnej dopravy na Vajnorskej ulici) a zastávkou „Tehelná“ cez Kutuzovovu a Kukučínovu ulicu.

Linka č. 98 bude premávať od zastávky „Nová doba“ priamo cez Jarošovu na Račiansku ulicu v smere von z mesta. Na trase autobus zastaví na zastávke „Pionierska“ – priebežná konečná zastávka. V smere do Petržalky pôjdu autobusy č. 98 od náhradne zriadenej zastávky „Kukučínova“ na Riazanskej ulici. Potom budú pokračovať cez Riazanskú doprava na Vajnorskú a Bajkalskú. Od zastávky „Nová doba“ už pôjdu po svojej stálej trase. Na presmerovanej trase obslúžia zastávku „Polus City Center“ na Riazanskej ulici a „Polus City Center“ na Vajnorskej.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať